Printit, en ledande leverantör av utskriftslösningar, har sett flera trender som påverkar skrivarbranschen under 2023. Dessa trender inkluderar fokus på hållbarhet och miljövänliga alternativ, utvecklingen av säkerhetsfunktioner och en ökad efterfrågan på stora skrivare. Vi ser även ett ökat intresse för från våra kunder att hitta kostnadseffektiva lösningar för sina utskriftsbehov. 2Printit arbetar för att möta dessa behov och erbjuda de bästa lösningarna för sina kunder, samtidigt som de arbetar för att minska sin egen påverkan på miljön. Med en explosionsartad utveckling inom försäljningen av etikettskrivare och avancerade utskriftslösningar i kombination med en stabil lönsamhet fortsätter 2Printit att vara en pålitlig partner för sina kunder och en drivkraft för utvecklingen av skrivarbranschen.

Trender och utveckling i Skrivarbranschen och på 2Printit 2023

Vi på 2Printit är entusiastiska över att se den fortsatta utvecklingen inom skrivarbranschen under 2023. Vi har märkt flera trender som kommer att ha en stor påverkan på branschen och har anpassat oss därefter för att kunna erbjuda våra kunder de bästa utskriftslösningarna.

En av de viktigaste trenderna vi har sett under 2023 är fokuset på hållbarhet och miljövänliga alternativ. Vi har märkt att allt fler kunder prioriterar hållbarhet och vill ha lösningar som är energieffektiva och minskar avfallet. Vi har också sett en ökad efterfrågan på återvunnet material och miljövänliga toner och bläck. På 2Printit är vi dedikerade till att erbjuda de mest miljövänliga alternativen och att minska vår egen påverkan på miljön.

En annan trend vi har sett är utvecklingen av säkerhetsfunktioner inom skrivarbranschen. Med ökande hot från cyberbrottslingar och dataintrång har det blivit viktigare än någonsin att skydda känslig information. Vi har investerat i avancerade säkerhetsfunktioner som kryptering av data, autentisering och säkerhetskopiering för att säkerställa att våra kunder är skyddade från hot.

Vi är också stolta över att ha upplevt en explosionsartad utveckling på vår etikettskrivarförsäljning under 2023. Vi säljer nu en skrivare varannan dag, vilket visar på behovet av enkelhet och pålitlighet för våra kunder. Vi arbetar ständigt för att förbättra vårt utbud av etikettskrivare och för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för våra kunders behov.

Vi har också märkt att många nya kunder som hittar till oss oroar sig för sina utskriftskostnader och är i behov av hjälp för att få kontroll över kostnaderna och vill ha hjälp att sänka dem. Hos 2Printit arbetar vi tillsammans med våra kunder för att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna som även är hållbara och effektiva.

En annan intressant trend vi har sett är att förflyttningen från A4 till A3 MFP har ökat under 2023. Detta visar på användarnas ökade behov av större skrivare för att hantera större dokument och högre volymer. Vi har anpassat vårt utbud för att möta dessa behov och kan erbjuda ett brett utbud av stora skrivare för våra kunder.

 

På 2Printit är vi också stolta över vår satsning på att minska vårt klimatavtryck genom att ersätta våra gamla KIA hybridbilar med Volvo XC40 elbilar. Vi arbetar aktivt för att minska vår påverkan på miljön genom att erbjuda miljövänliga produkter och tjänster, och vi tror att det är viktigt att vi alla tar ansvar för att skydda vår planet.

Vi är också glada över att se att många av våra kunder tar ett aktivt steg för att minska sin egen miljöpåverkan och vi arbetar tillsammans med dem för att hitta de bästa lösningarna för deras behov. På 2Printit har vi fokus på att erbjuda de mest kostnadseffektiva och hållbara lösningarna för våra kunder.

Vi är stolta över vår kompetens och erfarenhet inom skrivarbranschen och vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med våra kunder och partners. Vår passion för utskriftsteknik och hållbarhet har drivit oss till att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder och vi ser fram emot att fortsätta att vara en pålitlig partner för dem under 2023 och framåt.

Vi på 2Printit är också stolta över vår stabila lönsamhet som har gjort det möjligt för oss att fortsätta investera i innovativ teknologi och hållbara lösningar för våra kunder. Vår prioritet är alltid att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi säkerställer en hållbar tillväxt och lönsamhet. Vi tror att vår lönsamhet är en avgörande faktor för att kunna fortsätta att utveckla och erbjuda de bästa utskriftslösningarna för våra kunder och vi arbetar hårt för att säkerställa att vår tillväxt är hållbar på lång sikt.

På 2Printit är vi engagerade i att erbjuda de bästa utskriftslösningarna till våra kunder och vi kommer fortsätta att utveckla vårt utbud och tjänster under 2023 och framåt. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med våra kunder och partners för att skapa en hållbar framtid och erbjuda de mest kostnadseffektiva och hållbara utskriftslösningarna.

Vi ser fram emot att fortsätta att arbeta tillsammans med vår personal och att hjälpa våra befintliga och nya kunder att utveckla sina verksamheter under 2023 och framåt. Vi tror att genom att samarbeta och investera i vårt team och våra kunder kan vi fortsätta att vara en pålitlig partner i skrivarbranschen.

 

Björn Karlsson och Mikael Olsson

Stolta ägare till 2Printit

Björn Karlsson
Stolt ägare | Säljare

Mikael Olsson
stolt ägare | Säljare