Presentation & Möten

2020 lärde oss en massa saker men om vi får hålla det aktuellt inom vår företagande, så har videomöten blivit en grej, inte bara lokalt men även globalt. 

Att mötas idag har blivit lika naturligt i en videokonferens som att träffas på det lokala fiket.

Vi har dock varit aktiva inom detta området med olika produkter, tjänster och smarta lösningar långt innan jorden förlamades av Corona och Zoom, Hangout och Teams blev ett vardaglig begrepp. Många tycker t.o.m. att saker blev mer effektiviserade och det är faktiskt detta som vi har påstått hela tiden. 

 

 

Den gemensamma nämnaren för videokonferens är teknik. Teknik har en tendens att utvecklas för att göra allas liv bättre och det har vi verkligen tagit del av under många år. 

Vi jobbar med kommunikation, vi låter våra kunder kommunicera. Vare sig det är live eller vill visa en händelse, ett ögonblick eller en förvald historia, så har vi produkterna som lyfter fram ditt budskap på ett effektivt sätt.

Vi har fått lära oss att ibland så får produkterna i sig folk att stanna upp och sen så sprids budskapet.

Vi vet hur svårt det kan vara att få ut sitt budskap, framförallt när teknik är inblandat.
Men, vi vet också hur lätt det kan bli med rätt sorts verktyg. Därför erbjuder vi det som krävs för att ni ska lyckas. Vi ordnar allt från en projektor som du ställer på bordet i ert konferensrum, till ett komplett konferensrum med styrsystem, rumsbokning, eldrivna dukar, ljudlösningar, interaktiva skrivtavlor och videokonferens.

Glöm inte, ett enda möte kan vara avgörande. Så låt oss hjälpa er att visa er från er bästa sida.

Att hålla produktiva och effektiva möten är avgörande för att driva framgångsrika affärer. Hos 2Printit erbjuder vi en mängd olika konferensutrustningar och lösningar som kan hjälpa dig att förbättra dina möten och öka produktiviteten.

Vi har ett brett utbud av konferensrumslösningar, inklusive videokonferenssystem, högtalarsystem och konferensbord, som är utformade för att underlätta kommunikation och samarbete mellan deltagarna. Våra högkvalitativa videokonferenssystem ger dig möjlighet att ansluta med dina kollegor eller partners från vilken plats som helst, vilket sparar tid och resurser genom att undvika onödiga resor.

Våra lösningar är också enkla att använda och integreras smidigt med din befintliga teknik. Vi erbjuder också support och underhåll för att se till att din utrustning alltid fungerar på bästa sätt.

Vår erfarenhet och expertis inom konferensutrustning gör oss till den perfekta partner för att hjälpa dig att bygga en konferenslösning som passar dina specifika behov och krav. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till dina unika behov och budget.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt utbud av konferensutrustningar och hur vi kan hjälpa dig att ta dina möten till nästa nivå. Vi ser fram emot att höra från dig!