Vi har dock varit aktiva inom detta området med olika produkter, tjänster och smarta lösningar långt innan jorden förlamades och Zoom, Hangout och Teams blev ett vardaglig begrepp. Många tycker t.o.m. att saker blev mer effektiviserade och det är faktiskt detta som vi har påstått hela tiden. 

Den gemensamma nämnaren för videokonferens är teknik. Teknik har en tendens att utvecklas för att göra allas liv bättre och det har vi verkligen tagit del av under en många år. 

Vi jobbar med kommunikation, vi låter våra kunder kommunicera. Vare sig det är live eller att vi vill visa en händelse, ett ögonblick eller en förvald historia, så har vi produkterna som lyfter fram ditt budskap på ett effektivt sätt.

VI har fått lära oss att ibland så får produkterna i sig folk att stanna upp och sen så sprids budskapet.

Vi vet hur svårt det kan vara att få ut sitt budskap, framförallt när teknik är inblandat.
Men, vi vet också hur lätt det kan bli med rätt sorts verktyg. Därför erbjuder vi det som krävs för att ni ska lyckas. Vi ordnar allt från en projektor som du ställer på bordet i ert konferensrum, till ett komplett konferensrum med styrsystem, rumsbokning, eldrivna dukar, ljudlösningar, interaktiva skrivtavlor och videokonferens.

Glöm inte, ett enda möte kan vara avgörande. Så låt oss hjälpa er att visa er från er bästa sida.

Vi kan konfigurera ert konferensrum med både projektor, kamera och ljud med system som talar till varandra och därför funkar optimalt ( IOT ).

Ska du köpa ett videokonferenssystem så kan vi lätt ge dig 10 saker att tänka på. Eller så installerar vi och kalibrerar allt åt dig, Du som individ får helt bestämma hur mycket hjälp du behöver.

För att summera, så hos oss får du inte bara en produkt, vi kan även hjälpa dig med en helhetslösning som bygger på kunskap och erfarenhet.

Vi kan ta fram allt mellan en liten bordsprojektor ända till ett komplett och komplext konferensrum med dedikerad kontroller för styrning av systemet. Vi har även  rumsbokningssystem, eldrivna projektordukar, ljudsystem, interaktiva skrivtavlor och videokonferenssystem helt integrerade med Zoom, Teams och Google Meet video produkter.