Har ni funderingar på hur ni ska få säkra utskrifter, scannerflöden till ekonomisystem m.m. 

Då har ni kommit rätt! Vi hjälper er gärna med detta då vi har stor erfarenhet av många system och lösningar. 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som kan anpassas till dina specifika behov och budget. Våra kunniga konsulter kan hjälpa dig att identifiera de bästa alternativen för ditt företag och se till att allt fungerar smidigt och sömlöst.

Med 2Printit kan du vara säker på att din dokumenthantering är i trygga händer. Vi arbetar hårt för att leverera hög kvalitet och pålitliga tjänster till alla våra kunder, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig – att driva ditt företag framåt.

Vi hjälper dig med lösningar som ger dig möjlighet att kunna hämta dina utskrifter med en tagg på vilken maskin som helst på företaget (followmeprint). Vi har även lösningar som lagrar de OCR tolkade dokumenten i digitala arkiv, vilket gör det enkelt för dig att hitta och söka efter dina dokument när du behöver dem.

Vi erbjuder också utskrifter från din dator, smarta telefon och andra trådlösa enheter. Vill du kunna scanna direkt till din OneDrive, SharePoint, Box, Google Drive, Dropbox med flera så är vi rätt personer att prata med.

Slippa massa papper som ligger och skräpar vid maskinen och även säkerheten så att inte fel papper hamnar hos fel person. Vill du hitta dina inscannade dokument på ett enkelt sätt så har vi lösningar där vi OCR-tolkar era dokument så ni kan söka på all text i dokumentet.

Få statistik över hur ni använder era skrivare och MFP. Vi erbjuder automatisk tonerbeställning och möjlighet att göra felanmälan av skrivare/scanner/MFP på ett smidigt sätt i panelen eller scanna en QR-kod och kunna felanmäla i telefon/platta. Vi övervakar också era skrivare/scanner/MFP för att se till att allt fungerar som det ska.

Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och lösningar, eller för att boka en gratis konsultation med en av våra experter. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 
 

 

 
 

 

Magnus Arvidsson
Svenska Kyrkan Ronneby

Jag kan meddela att jag ALDRIG fått så mycket positiv feedback på något system eller ändring inom IT som med PaperCut. Kul!

Serviceportalen

Vårt system för övervakning av er maskinpark.

Vi håller koll på era skrivare / scanner / mfp så ni slipper beställa toner själva.

Ni kan felanmäla direkt i panelen på vissa maskiner eller scanna en qrkod så felanmäler man i telefonen.

Ni som kund får även ett verktyg där ni själva kan logga in och titta på er maskinpark.

Papercut

Via follow-me-print skriver ni ut era dokument till en server, dokumentet kan sedan hämtas vid valfri skrivare hos er som har papercut.

Ni får även säkra utskrifter då du loggar in på maskinen och får dina utskrifter. Behöver du sedan scanna dina dokument så kan du på ett enkelt sätt scanna till din mail, Onedrive, Google Drive, Dropbox m.m. Naturligtvis kan du också skanna direkt till ert lokala filarkiv eller hemmakatalog.

Du kan skriva ut från din dator, smarta telefon och andra trådlösa enheter.

BYOD

Bring Your Own Device (BYOD) syftar på att anställda använder sina personliga enheter, såsom bärbara datorer, smartphones och surfplattor, för arbetsändamål. Denna trend har blivit alltmer populär under de senaste åren, då anställda söker mer flexibilitet i hur de arbetar och företag söker sätt att minska kostnaderna för hårdvara.

Det finns både fördelar och nackdelar med BYOD. En fördel är att anställda kan använda enheter som de är bekanta med och som de själva har valt, vilket kan öka produktiviteten och arbetsglädjen. Dessutom kan företag spara pengar på att inte behöva köpa in och underhålla hårdvara för anställda.

Å andra sidan kan BYOD skapa säkerhetsrisker om enheterna inte är ordentligt skyddade. Anställda kan också bli distraherade av personliga meddelanden och appar på sina enheter under arbetstid.

För att implementera BYOD på ett säkert och effektivt sätt bör företag utveckla en BYOD-policy som inkluderar säkerhetsåtgärder, såsom att kräva lösenordsskydd, kryptering och fjärrtillgång till enheter om de förloras eller stjäls. Det är också viktigt att utbilda anställda om riskerna och fördelarna med BYOD och att uppdatera policyer och säkerhetsåtgärder regelbundet.

Sammanfattningsvis kan 2Printit hjälpa ert företag att hantera utskriftsbehoven från BYOD-enheter på ett säkert och effektivt sätt. Genom att installera en 2Printit-skrivare eller MFP på företagets nätverk kan anställda enkelt skriva ut från sina mobila enheter utan att behöva installera någon extra programvara. Denna lösning kan spara företaget tid och pengar samtidigt som det ökar produktiviteten och ger anställda mer frihet och flexibilitet.

 
 

 

Ni har kanske funderat på något nedan:

 • Utskrifter är en viktig del av dagens arbetsplatser, bibliotek och hotell. Det är viktigt för många företagshotell att kunna erbjuda sina hyresgäster tillgång till skrivare och andra utskriftstjänster för att möta behoven hos sina kunder. På samma sätt vill många hotell och bibliotek ge sina gäster och besökare möjlighet att skriva ut från sina mobila enheter.

  Vi på 2Printit har lösningar som passar just för dessa typer av kunder och behov. För företagshotell erbjuder vi en delad skrivare som hyresgästerna kan använda och bli debiterade för sina utskrifter. Vi har även lösningar för hotell som vill erbjuda utskriftsmöjligheter för sina gäster. Genom att erbjuda ett gästnätverk som gästerna kan ansluta sig till, kan de enkelt skriva ut sina dokument från sina egna enheter.

  För bibliotek erbjuder vi lösningar som gör att användarna enkelt kan skriva ut från sina mobila enheter. Vi kan hjälpa till med installationen av en utskriftsterminal eller en enklare lösning som möjliggör utskrifter direkt från användarnas egna enheter. Dessutom erbjuder vi en betallösning som gör att biblioteken kan ta betalt för utskrifterna, antingen genom Swish, kort eller Paypal.

  Utöver att erbjuda lösningar för att möta utskriftsbehoven hos olika typer av kunder, har vi också fokus på säkerheten. Vi vet att säkerheten är en viktig fråga för många företag och organisationer, så vi arbetar hårt för att se till att våra lösningar uppfyller höga säkerhetsstandarder.

  Så oavsett om du är på jakt efter lösningar för ditt företagshotell, bibliotek eller hotell, så kan vi på 2Printit hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

   
   

   

  Kontakta oss, vi hjälper er.

Vi har funderat mycket på hur vi ska kunna lösa detta till er.
Ni har kanske funderat på något nedan:

 • Hotel som vill att era gäster ska kunna skriva ut.

 • Företagshotell som har en delad skrivare som era hyresgäster ska kunna använda och bli debiterade för de utskrifter de använder.

 • Hur ska jag kunna skriva ut hemifrån när jag inte är kopplad till jobbets nätverk.

 • Ni har ett gästnätverk som era kunder ansluter som vill kunna använda skrivaren.

 • Bibliotek som vill att användarna ska kunna printa sina dokument från sin telefon, platta, dator och kunna ta betalt för denna tjänst

 • Bara funderar på hur ni ska kunna få koll på utskrifter från mobila enheter.

 • Kan man skicka ett mail och få bilagan utskriven.

 • Betala sina utskrifter med Swish, kort, paypal.

 • Säkerhet

 • Med mera med mera.

-Molnutskrifter

Molnutskrift, eller cloud printing, är en populär metod för att skriva ut dokument och bilder från en molnbaserad tjänst eller applikation. Detta innebär att användare inte behöver ansluta sig till en specifik fysisk skrivare för att skriva ut dokument, utan istället kan använda en molnbaserad utskriftstjänst som är tillgänglig från valfri plats och enhet.

Företag och organisationer har också börjat använda molnutskrift som en del av sin utskriftshanteringsstrategi. Genom att implementera molnutskrift kan organisationer öka flexibiliteten och effektiviteten för sina anställda och minska behovet av fysiska skrivare på kontoret.

2printit är en ledande leverantör av utskriftslösningar och erbjuder ett brett utbud av molnbaserade utskriftslösningar som passar för olika företagsbehov. Med 2printits molnutskriftslösningar kan användare skriva ut från vilken enhet som helst och från valfri plats, och allt kan hanteras från en centraliserad webbplattform.

Utöver molnutskrift erbjuder 2printit även traditionella utskriftslösningar, skrivare och multifunktionsenheter, samt utskriftshantering och underhållstjänster.

Att implementera molnutskrift i sin utskriftshanteringsstrategi kan vara en utmaning för företag, men med 2printits expertis och breda utbud av lösningar kan företag enkelt integrera molnutskrift i sin verksamhet och uppnå ökad effektivitet och flexibilitet.

 

Benny Isaksson
Teknisk konsult

Vi har tagit fram en lösning som gör att du enkelt kan digitalisera dina papper och göra de tillgängliga i alla dina enheter (dator, mobil surfplatta mm) så att du sedan kan återsöka dessa genom att “googla”. 

För mer information besök Cloudscan´s hemsida här. 

CloudScan löser dessutom två stora problem:

 • Du gör dig av med pappersdokument som idag lagras i olika pärmar och på olika platser så att de är svåra och tidsödande att leta bland.

 • Du gör dina avtal, fakturor, certifikat och andra viktiga dokument tillgängliga mobilt genom att CloudScan lagrar dessa åt dig i molnet.

CloudScan är en molntjänst som gör det möjligt att från din kopieringsmaskin eller nätverksscanner göra dina pappersdokument helt digitala och sökbara.

CloudScan tolkar innehållet i dina dokument och gör all text sökbar från datorer, smartphones och läsplattor. CloudScan har genom sitt unika upplägg med Google och Google Drive fullständig backup av alla inscannade dokument.

Obs! även möjligt med konvertering av redan lagrade dokument för att utöka möjligheterna till en komplett digital sökbar arkivering

CloudScan löser dessutom två stora problem:

 • Du gör dig av med pappersdokument som idag lagras i olika pärmar och på olika platser så att de är svåra och tidsödande att leta bland.

 • Du gör dina avtal, fakturor, certifikat och andra viktiga dokument tillgängliga mobilt genom att CloudScan lagrar dessa åt dig i molnet.

CloudScan är en molntjänst som gör det möjligt att från din kopieringsmaskin eller nätverksscanner göra dina pappersdokument helt digitala och sökbara.

CloudScan tolkar innehållet i dina dokument och gör all text sökbar från datorer, smartphones och läsplattor. CloudScan har genom sitt unika upplägg med Google och Google Drive fullständig backup av alla inscannade dokument.

Obs! även möjligt med konvertering av redan lagrade dokument för att utöka möjligheterna till en komplett digital sökbar arkivering

Princh

Skriv ut från vilken enhet som helst och betala online med Princh

Här är lösningen om ni vill kunna erbjuda utskrifter på ert kontorshotell, hotell, bibliotek. Användarna skriver ut och betalar sina utskrifter på ett enkelt sätt. 

Användaren kan betala med swish, paypal, kort eller direkt hos er.

Man kan skriva ut från sin telefon | platta | pc | mac | chromebooks,

För Mer info besök Princh hemsida:  https://princh.com/