Service  & Support

2Printit är en ledande leverantör av skrivare och tillbehör, inklusive multifunktionsprinter och etikettskrivare. Vi är stolta över att erbjuda enastående kundsupport till våra kunder, eftersom vi förstår att en väl fungerande support är avgörande i dagens slimmade organisationer. Vårt team av experter är specialiserade på att tillhandahålla service och support som passar varje organisations behov.

Vårt team av kunniga och erfarna tekniker finns alltid tillgängliga för att hjälpa till med alla frågor eller problem som våra kunder kan ha. Vi erbjuder en mängd olika supportalternativ, inklusive telefon- och e-postsupport, fjärrsupport och fälttekniker som kan komma till din plats för att lösa dina problem. Oavsett om det gäller installation, underhåll eller reparation, kan du vara säker på att 2Printit kommer att ge dig den support som du behöver för att hålla din verksamhet igång.

Vi är mycket lyhörda och tillgängliga för våra kunder, allt för att säkerställa att dina problem löses så snabbt och effektivt som möjligt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder en överlägsen kundupplevelse och vara deras pålitliga partner för allt som rör skrivare och tillbehör.

Vi förstår också att varje organisation har sina egna unika behov och krav. Därför är vårt team specialiserat på att tillhandahålla service och support som passar just dina behov. Vi är dedikerade till att optimera din verksamhet genom att erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalitet och ge dig den support som du behöver för att hålla din verksamhet igång.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra produkter och tjänster och hur vi kan hjälpa till att optimera din verksamhet. Vi ser fram emot att få möjlighet att samarbeta med dig och hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

 

Hjälp när och hur du behöver det. 

Kontakta oss om ni behöver hjälp mer era maskiner, drivrutiner, service, serviceavtal, toner, utbildning m.m.

Vi jobbar aktivt för att du som kund ska känna att vi ska finnas tillgängliga för dig samt att du ska även känna att du har alltid en möjlighet att fråga oss om du undrar över något. 

Fyll i formuläret till höger eller ring oss direkt på 0200-770260

Vi finns även på Facebook eller om du väljer att maila oss på  hej@2printit.se

Vilket sätt du än väljer att kommunicera med oss, så ser vi fram emot att höra ifrån dig. 

Drivrutiner

Här nedan finner ni länkar till drivrutiner för våra maskiner som vi erbjuder till er. Länkarna går till respektive leverantörs supportsida där ni söker upp er modell. Önskar ni hjälp med att hitta rätt drivrutin eller hjälp att installera så kontakta oss.

  2Printit – Erbjuder Enastående Service och Support för Dina Skrivare från HP, Toshiba, OKI, Lexmark, Canon, Sharp, Ricoh, Nashuatec och Brother

  2Printit är en ledande leverantör av skrivare och tillbehör och är stolta över att erbjuda enastående service och support till våra kunder. Vi har ett team av experter som är specialiserade på att tillhandahålla service och support för ett brett utbud av fabrikat, inklusive HP, Toshiba, OKI, Lexmark, Canon, Sharp, Ricoh, Nashuatec och Brother.

  Vårt team av kunniga och erfarna tekniker finns alltid tillgängliga för att hjälpa till med alla frågor eller problem som våra kunder kan ha. Vi är dedikerade till att ge dig den support som du behöver för att hålla dina skrivare och tillbehör igång på ett pålitligt sätt. Oavsett om det gäller installation, underhåll eller reparation, kan du vara säker på att 2Printit kommer att ge dig den support som du behöver.

  Vi erbjuder en mängd olika supportalternativ, inklusive telefon- och e-postsupport, fjärrsupport och fälttekniker som kan komma till din plats för att lösa dina problem. Vårt team är också mycket responsiva och tillgängliga, allt för att säkerställa att dina problem löses så snabbt och effektivt som möjligt.

  Vi förstår att varje organisation har sina egna unika behov och krav. Därför är vårt team specialiserat på att tillhandahålla service och support som passar just dina behov, oavsett vilket fabrikat du använder. Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet på service och support för att hjälpa dig att optimera din verksamhet och maximera din produktivitet.

  Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa till att ge din organisation den support och service som behövs för att hålla dina skrivare och tillbehör i toppskick. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och ge dig den service och support som du förtjänar.