För 2PrintIT är samarbetet med våra kunder det allra viktigaste. Vi växer och utvecklas tillsammans med våra kunder. Innovationen ligger i att alltid ligga steget före och hitta lösningar oavsett problem. Vi tror på hållbar utveckling och långsiktiga hållbara relationer. Vi utgår alltid från era behov.

Vi arbetar för att våra kunder skall ha så kompletta lösningar som möjligt, vilket innebär rätt maskin på rätt plats. Vi skall vara snabbt på plats när service behövs och vi ska förvalta våra kunder väl.

Mångårigt samarbete med våra leverantörer har skapat en gedigen kunskap om produkterna. Välkända produktnamn som står för en hög tekniknivå, kvalitet och miljö ingår i vårt program. Vi arbetar idag tillsammans med några av marknadens största leverantörer, t.ex. Toshiba, HP, Brother, Samsung, Konica Minolta, OKI och Lexmark. Endast det bästa är gott nog.

2PrintIT startades 1994 och ägs sedan många år av Björn Karlsson och Mikael Olsson som själva är mycket aktiva i företaget. Björn som VD och Mikael som sälj- och teknikansvarig.

All vår personal genomgår kontinuerligt utbildningar på samtliga produkter som vi säljer och bedriver service på. Inom företaget finns en mycket bred kompetens och vi samarbetar tätt mellan de olika enheterna för att ta fram gemensamma lösningar för alla våra kunder.

2PrintIT har kontor i Ronneby och Kristianstad och arbetar lokalt i Blekinge och Skåne, men har kunder i hela Sverige.

Välkommen till 2PrintIT!

 

Vi som jobbar här

Vi har kontor i Ronneby och Kristianstad och vi  jobbar över hela södra Sverige. 

Björn Karlsson
Stolt ägare | Säljare

Mikael Olsson
stolt ägare | Säljare

Alexander Martinsson
Administration

Annika Andersson
Administration

Benny Isaksson
Konsult

Jimmy Helgesson
Säljare

Jonas Bergevi
Tekniker

Khaled AlHabash
Tekniker

Marcus Svensson Ringdahl
Säljare

Mats Johansson
Tekniker

Morgan Rosander
Tekniker