För 2PrintIT är samarbetet med våra kunder det allra viktigaste. Vi växer och utvecklas tillsammans med våra kunder. Innovationen ligger i att alltid ligga steget före och hitta lösningar oavsett problem. Vi tror på hållbar utveckling och långsiktiga hållbara relationer. Vi utgår alltid från era behov.

2PrintIT – din partner för skräddarsydda och högkvalitativa utskriftslösningar. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en komplett upplevelse, där vi levererar rätt maskin för rätt plats och alltid är snabbt på plats när service behövs.

Med många års samarbete med ledande leverantörer har vi en djup kunskap om produkterna vi erbjuder. Vårt program innehåller välkända produktnamn som står för hög tekniknivå, kvalitet och miljömedvetenhet. Vi samarbetar idag med några av marknadens största leverantörer, såsom Toshiba, HP, Brother, Samsung, Konica Minolta, OKI och Lexmark. Vi nöjer oss inte med något annat än det allra bästa.

2PrintIT har varit verksamt sedan 1994 och ägs sedan många år av Björn Karlsson och Mikael Olsson, som själva är mycket aktiva i företaget. Med en VD och en sälj- och teknikansvarig som själva är engagerade i företaget kan du alltid räkna med högsta kvalitet och service från oss.

 
 

 

All vår personal genomgår kontinuerlig utbildning på samtliga produkter vi säljer och servicear. Inom företaget finns en bred kompetens och vi samarbetar tätt mellan enheterna för att hitta gemensamma lösningar för alla våra kunder.

Vi har kontor i både Ronneby och Kristianstad och arbetar lokalt i Blekinge och Skåne. Men vi har kunder över hela Sverige och kan erbjuda våra tjänster och produkter även utanför dessa områden.

Våra egna servicetekniker står alltid till ditt förfogande när det gäller service och reparation av din utrustning. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga service och support för att säkerställa att din utrustning alltid fungerar som den ska.

Så, om du letar efter en pålitlig partner för dina utskriftsbehov, tveka inte att kontakta 2PrintIT. Vi kommer att arbeta hårt för att leverera den bästa möjliga lösningen för just dina behov.

Välkommen till 2PrintIT!

 

Vi som jobbar här

 

Björn Karlsson
Stolt ägare | Säljare

Mikael Olsson
stolt ägare | Säljare

Boka ett Teamsmöte

Alexander Martinsson
Administration

Annika Andersson
Administration

Benny Isaksson
Konsult

Jimmy Helgesson
Säljare

Jonas Bergevi
Tekniker

Marcus Svensson Ringdahl
Säljare

Mats Johansson
Tekniker

Morgan Rosander
Tekniker