Papercut – Effektiv hantering av utskriftsmiljöer

Papercut och 2Printit är två ledande företag inom utskriftshantering som tillsammans erbjuder en komplett lösning för hantering av utskriftsmiljöer. Genom att kombinera Papercuts avancerade programvara för hantering av utskriftsmiljöer med 2Printits expertis i installation och driftsättning av utskriftsmiljöer, kan organisationer dra nytta av en komplett och mångsidig lösning för hantering av utskriftsaktiviteter.

Programvara för hantering av utskriftsmiljöer

Papercut är en ledande programvara för hantering av utskriftsmiljöer som hjälper organisationer att spara pengar, öka effektiviteten och förbättra säkerheten. Programvaran erbjuder en mängd avancerade funktioner för utskriftskontroll, övervakning av utskrift, minskning av utskriftskostnader, säkerhetsfunktioner för utskrift, integrerad programvara för utskriftshantering, kvoter för utskrift och miljövänlig utskrift.

Installation och driftsättning av utskriftsmiljöer

2Printit är en ledande leverantör av installation och driftsättning av utskriftsmiljöer. Företaget har en stor erfarenhet av att implementera och hantera utskriftsinfrastrukturer för organisationer i en mängd olika branscher. 2Printit kan hjälpa organisationer att optimera sin utskriftsinfrastruktur, förbättra utskriftsprestanda och minska kostnaderna för utskriftsaktiviteter.

Fördelarna med att använda Papercut och 2Printit

När organisationer använder Papercut och 2Printit tillsammans kan de dra nytta av en rad fördelar. Här är några av de viktigaste fördelarna:

  • Effektiv hantering av utskriftsaktiviteter: Papercuts avancerade funktioner för utskriftskontroll och övervakning av utskrift ger organisationer möjlighet att effektivt hantera sina utskriftsaktiviteter.
  • Minskade utskriftskostnader: Papercuts kvoter för utskrift och övervakning av utskriftsaktiviteter hjälper organisationer att minska sina utskriftskostnader.
  • Förbättrad säkerhet: Papercuts säkerhetsfunktioner för utskrift ger organisationer möjlighet att skydda känslig information från obehörig åtkomst.
  • Enkel integration: Papercut kan integreras med en mängd olika skrivare och operativsystem, vilket gör det möjligt för organisationer att integrera Papercut i sin befintliga utskriftsinfrastruktur.
  • Miljövänlig utskrift: Papercuts funktioner för miljövänlig utskrift gör det enkelt för organisationer att implementera miljövänliga utskriftsstrategier, såsom att ställa in kvoter för utskrift och minska onödig utskrift.

Tillsammans kan Papercut och 2Printit erbjuda en komplett lösning för hantering av utskriftsmiljöer.

 

Genom att använda Papercuts avancerade programvara för hantering av utskriftsmiljöer och 2Printits expertis inom installation och driftsättning av utskriftsmiljöer, kan organisationer uppnå en effektiv och kostnadseffektiv utskriftshantering.

Många organisationer fokuserar på att skydda sina digitala nätverk och enheter, men glömmer bort att den gamla goda papperskopien fortfarande kan utgöra en risk. Ett förlorat eller bortglömt papper kan räcka för att obehöriga ska kunna få tillgång till konfidentiell information och på så sätt skada företagets rykte och ekonomi. I denna artikel ska vi titta närmare på hur läckor av information via papperskopior kan ske, och vad företag kan göra för att minimera risken.

Ett exempel på när konfidentiell information läckt genom en papperskopia var när en av de största brittiska bankerna råkade ut för en större dataintrång. Under en helg bröt sig tjuvar in i bankens lokaler och stal flera hundra dokument som innehöll personuppgifter och känslig information om bankens kunder. Trots att banken hade högklassiga säkerhetssystem på plats för att skydda sina digitala data, hade man inte tillräckligt skydd för papperskopior av dokumenten. Tjuvarna kunde enkelt ta med sig staplar med papper och försvinna utan att bli upptäckta.

Ett annat exempel på när en papperskopia av en dokument orsakade en läcka av information var när en medarbetare på en amerikansk teknikföretag glömde en utskriven version av företagets försäljningsplan på en flygplats. Dokumentet hittades av en okänd person som lämnade in det till konkurrenten av företaget. Konkurrenten kunde sedan utnyttja informationen för att bättre konkurrera med företaget och potentiellt ta företagets kunder.

För att undvika läckor av information via papperskopior är det viktigt att företag tar ett helhetsgrepp på IT-säkerheten. Det finns flera åtgärder som kan vidtas för att skydda fysiska dokument, bland annat genom att använda programvara som Papercut. Med hjälp av “Follow-Me Printing” och andra funktioner kan företag minimera risken för att papperskopior av dokument hamnar i fel händer. Genom att använda en central server för utskrifter och kopior kan användarna hämta sina dokument vid vilken skrivare som helst, och genom att använda påminnelser och automatisk borttagning av oupphämtade dokument kan företaget se till att inga papper blir liggande i skrivaren.

Andra åtgärder som kan vidtas för att skydda fysiska dokument inkluderar att använda låsbara skåp eller arkivskåp för förvaring av dokument, och att begränsa åtkomsten till dokumenten till endast nödvändig personal. Att ha en bra säkerhetsklassad dokumentförstörare. Det är också viktigt att utbilda medarbetare om säkerhet och risker.

Papercut – Programvaran som förbättrar IT-säkerheten och minskar kostnaderna för utskriftshantering

Papercut är den ledande programvaran för utskriftshantering som hjälper företag att spara pengar, öka produktiviteten och förbättra IT-säkerheten. Med Papercut kan du övervaka och hantera utskrifter och kopiering i realtid, vilket minskar onödig utskrift och kopiering, och bidrar till att företaget blir mer hållbart.

Papercut erbjuder också funktioner som “Follow-Me Printing” och påminnelser för att se till att inga papper blir liggande i skrivaren, vilket minskar risken för läckor av konfidentiell information. Dessutom ger Papercut användare och administratörer full kontroll över utskrifts- och kopieringskostnader, och möjlighet att implementera kvotering och begränsningar av utskrifter för att spara pengar.

Med sin intuitiva användarvänlighet och robusta funktioner är Papercut en ovärderlig tillgång för företag som vill hantera sina utskrifter och kopiering på ett effektivt sätt, samtidigt som de säkerställer hög IT-säkerhet och minskar kostnader.

Vill du göra ditt företags dokumenthantering smartare och mer effektiv?

Papercut Smart Scan är verktyget du behöver! Med bara ett knapptryck kan du skanna dina dokument och skicka dem till olika destinationer, inklusive mappar, e-post och molnlagringstjänster som Google Drive, OneDrive, Sharepoint, Box.net och Dropbox.

Men det är inte allt. Papercut Smart Scan har också avancerade funktioner som optisk teckenigenkänning (OCR) och bildbehandling, vilket gör dina dokument sökbara och redigerbara. Detta sparar tid och minskar stressen i dokumenthantering.

Det bästa av allt är att Papercut Smart Scan fungerar med flera märken av multifunktionsskrivare. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att byta ut din befintliga utrustning. Och det ger dig flexibilitet att välja en skrivare som passar din budget och dina behov.

Så varför vänta? Uppgradera till Papercut Smart Scan idag och upplev fördelarna med en smidigare och mer effektiv dokumenthantering!

2Printit-pennor

Papercut har gjort det enkelt och bekvämt för användare att skriva ut från sina mobila enheter. Med Papercuts mobilutskriftsfunktion kan du enkelt skriva ut från din smartphone eller surfplatta, oavsett om du befinner dig på kontoret eller på resande fot.

För att komma igång med mobilutskrifter behöver du bara installera Papercut-appen på din mobila enhet och ansluta till det trådlösa nätverket på ditt kontor. Sedan kan du enkelt skriva ut dokument och bilder från din mobila enhet och hämta dem vid skrivaren.

Men det är inte allt. Papercut har också integrerat möjligheten att hantera dina utskrifter och öka säkerheten. Du kan övervaka och spåra dina utskrifter, begränsa tillgången till skrivare och implementera säkerhetsåtgärder för att skydda dina dokument.

Med Papercuts mobilutskriftsfunktion kan du arbeta smidigare och mer effektivt oavsett var du befinner dig. Så varför inte göra ditt liv enklare genom att installera Papercut-appen och prova på mobilutskrifter redan idag? Du kommer att upptäcka en helt ny nivå av bekvämlighet och flexibilitet.