MÅLERIFIRMAN STURE PERSSON AB I KNISLINGE VÄLJER 2PRINTIT FÖR SIN KONICAMINOLTA MFP MASKIN
Målerifirman Sture Persson AB, en välrenommerad målerifirma i Knislinge, har nyligen beställt en KonicaMinolta MFP maskin från oss på 2Printit. Företaget har en lång och stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1939 och har sedan dess erbjudit kvalificerat och traditionellt måleri i nordöstra Skåne. Genom åren har de utvecklats till ett komplett serviceföretag inom måleri, där de med sina trogna och välutbildade målare är väl rustade för alla typer av uppdrag.
Sture Persson AB har en modern butik i Knislinge där kunderna kan finna ett brett sortiment av färg, tapeter, kakel, klinker samt mattor och golv. Här kan både gör-det-självaren och den som vill få hjälp med arbetet hitta inspiration och rätt material för sina projekt. Dessutom erbjuder företaget en Färgsättningstjänst där kunderna kan få hjälp med allt från färgval till att skapa ett designmässigt helhetsgrepp för sina hem.
För att säkerställa en effektiv och smidig arbetsprocess har Målerifirman Sture Persson AB valt att investera i en KonicaMinolta MFP maskin från 2Printit. Denna maskin kommer att underlätta för företaget att hantera sina dokument och förbättra kommunikationen både internt och externt. Vi på 2Printit är stolta över att få förtroendet att leverera denna lösning till ett så anrikt och framgångsrikt företag som Sture Persson AB och ser fram emot att fortsätta stötta dem i deras verksamhet.
#stureperssonmåleributik
...

Elektrisk omställning: Välkända folierade KIA Niro byts ut mot miljövänliga Volvo XC40 Recharge.

I takt med att miljömedvetenheten ökar och vi alla strävar efter att minimera vårt klimatavtryck har vi nu tagit ett viktigt steg i vårt miljöarbete. Vi kommer att byta ut våra KIA Niro bilar, som med sin utmanande och häftiga foliering har blivit ett välkänt inslag på vägarna i Blekinge, Skåne, Kalmar och Kronoberg.

Volvo XC40 Recharge levereras från Kristianstads Automobile Personvagnar AB. Dessa bilar kommer inte bara att vara miljövänligare, utan också fortsätta att representera vårt företag på ett estetiskt tilltalande sätt.

Folieringen av de nya bilarna kommer, precis som förra gången, att göras av det välkända Åhus Tryckeri. Vi är övertygade om att deras expertis och kreativitet kommer att ge våra nya elektriska bilar en lika iögonfallande och minnesvärd design som våra tidigare KIA Niro.

Att byta till helt elektriska bilar är en konkret åtgärd för att minska våra utsläpp och bidra till en mer hållbar framtid. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa mot större miljöansvar och att göra vår del för att skydda vår planet för kommande generationer.
...

2printit goes electric! ...

2PRINTIT ÄR STOLTA ÖVER ATT VARA EN DEL AV BÖDA CAMPINGS IMPONERANDE RESA

Som en av Sveriges mest populära campingplatser, belägen på norra Öland och omgiven av vackra sandstränder och naturreservat, är Böda Camping en fantastisk plats för både avkoppling och äventyr. Vi är glada över att de har valt att utrusta sin verksamhet med en ny HP E786dn. Denna kraftfulla maskin kommer att maximera produktiviteten och ge Böda Camping en hel del fördelar.

Den nya HP E786dn kommer att erbjuda Böda Camping snabb kopiering, skanning och utskrift av dokument i alla storlekar, tack vare dess kraftfulla processor. Den 10,1 tum stora färgpekskärmen erbjuder en intuitiv användarupplevelse som gör det enkelt att aktivera olika arbetsflöden.

Säkerheten är också högsta prioritet med HP Wolf Security. Funktioner som HP Sure Start, intrångsidentifiering under körning och HP Memory Shield™ ger Böda Camping trygghet och skydd mot cyberhot.HP E786dn är dessutom miljövänlig med 100 % hållbart framställda fiberbaserade förpackningar, energieffektiva utskrifter och tonerkassetter tillverkade med mer än 57 % återvunnen plast. Maskinen uppfyller kraven för EPEAT Gold, Energy Star och Blue Angel, vilket innebär att Böda Camping inte bara får förstklassig prestanda utan också bidrar till en bättre planet.

Tack vare HP E786dn kommer Böda Camping att dra nytta av ökad produktivitet, effektivitet och säkerhet, samtidigt som de gör en positiv inverkan på miljön.

Vi på 2printit är glada över att kunna vara en del av er framgångshistoria och vi ser framemot att titta efter er nya HP E876dn i tv-rutan.
...

📣 Stora nyheter! 📣

Vi på 2Printit är stolta över att välkomna vår senaste kund, Colorama i Karlshamn, till vår växande kundkrets! 🎉 Vi är glada att få vara en del av deras framgångshistoria och ge dem den service och support de förtjänar. 💪

För att säkerställa bästa möjliga kvalitet på deras utskrifter har vi nyligen levererat en HP Color LaserJet Managed multifunktionsskrivare E77825dn till Colorama Karlshamn. 🖨️ Denna högpresterande skrivare är utrustad med avancerad teknik och funktioner som ger snabba, tillförlitliga och professionella utskrifter. 🌟

Med en HP Color LaserJet Managed E77825dn kan Colorama i Karlshamn nu njuta av: 

🔹 Enastående färgutskrifter och skarpa svartvita dokument 

🔹 Hög utskriftshastighet för att maximera produktiviteten 

🔹 Miljövänlig teknik som sparar energi och minskar pappersförbrukningen 

🔹 Intuitiv pekskärm för enkel hantering och snabb åtkomst till funktioner 

🔹 Säkerhet på företagsnivå för att skydda känslig information

Vi ser fram emot att fortsätta stötta Colorama Karlshamn i deras verksamhet och bidra till deras framgång. Tack för att ni valde 2Printit! 🤗

#2Printit #ColoramaKarlshamn #HPColorLaserJet #E77825dn #NyaKunder #StoltaLeverantörer #Skrivarlösningar
...

Flytt av maskin på dagens agenda. ...

Intrimmat och klart in i minsta detalj!
Måndagens leverans till Blekinges privata vårdgivare kommer gå som den dans!
...

Service på väg. ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.