Något som vi är stolta över är att många av våra kunder sen snart 30 år tillbaka har insett det värdet som vi ger dem och växt ihop med oss. Vi gör gärna det där lilla extra för våra kunder, för vi vet att det är så vi bygger relationer som varar länge.”

Vad är dokumenthantering? 

Vi som är verksamma i 2PrintIT har jobbat professionellt inom utskriftsbranschen i flera decennier och vi har jättemånga definitioner av vad en utskrift är. Men om vi skulle slå fast och sammanfatta det i en mening hur det ser ut idag, så handlar det om följande:Information transporteras genom olika media och punkter.

Kan jag inte bara köpa en skrivare i första bästa elektronikaffär?


Jo, det kan du självklart göra och många mindre företag börjar så och det kan fungera. Vi är mer inriktade på att både förenkla men även skapa en miljö där du effektiviserar din tillvaro. 

Generellt för oss så har det handlat om att följa med utvecklingen, till viss del leda den och alltid se hur vi kan förbättra dokumenthanteringen för våra kunder.

Detta kan ju även anknytas till vår filosofi och affärsidé, men mer konkret så handlar dokumenthantering om kunskap som vi gärna ger till våra kunder.

BJÖRN KARLSSON
VD | SÄLJARE

-Att välja leverantör av utrustning

När det gäller att välja en leverantör av skrivare, MFP eller etikettskrivare vill man ha en partner som kan erbjuda högkvalitativa maskiner från marknadsledande leverantörer. Hos 2Printit är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av maskiner från de mest pålitliga och respekterade namnen inom branschen.Vi har maskiner från marknadsledande leverantörer som HP, Toshiba, Brother, OKI, Lexmark och Canon. Oavsett vilken typ av maskin eller vilken storlek på verksamhet du har, så har vi rätt maskin för dig. Vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder har tillgång till de mest avancerade och pålitliga maskinerna på marknaden.Vi är stolta över att vara återförsäljare för de bästa och mest välrenommerade leverantörerna av skrivare, MFP och etikettskrivare på marknaden. Vårt breda utbud av produkter innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett stort antal valmöjligheter när det gäller funktioner, kapacitet och pris.När du väljer 2Printit som din leverantör av skrivare, MFP eller etikettskrivare kan du lita på att du får högkvalitativa maskiner som kommer att hålla länge och fungera utan problem. Vårt engagerade och erfarna team av tekniker kan hjälpa dig att välja rätt maskin för dina behov och säkerställa att den installeras och underhålls på bästa sätt.Oavsett om du är en mindre verksamhet som behöver en enkel skrivare eller en större organisation som behöver avancerade MFP-maskiner, så kan 2Printit hjälpa dig. Vi har maskiner som passar alla behov och budgetar, och vi är alltid redo att hjälpa till med att välja rätt maskin för just din verksamhet.Kort sagt, när du väljer 2Printit som din leverantör av skrivare, MFP eller etikettskrivare kan du vara säker på att du får högkvalitativa maskiner från marknadsledande leverantörer som håller din verksamhet igång. Vårt engagerade team står alltid till tjänst för att hjälpa dig att välja rätt maskin för dina behov, installera den och hålla den uppdaterad med den senaste mjukvaran. Kontakta oss idag så berätta vi mer om våra produkter och tjänster.

 

-Hur hanteras behörigheten/access till utskrifter över ett nätverk?

Här har vi tagit fram olika lösningar där du som användare kan identifiera dig med en tagg eller kort.Kortet kan egentligen vara nästan vilket kort som helst, både att vi ger dig ett nytt kort eller ser över om du kanske redan har ett kort som ni kan använda. Det kan till exempel vara ett busskort eller kanske går du på gym och har ett gymkort. Vi kan använda nästan vad som helt som har ett inbyggt rfid-chip för att identifiera vem som står vid skrivaren och vill ha sina utskrifter eller kopior. Vi kan även styra vem som får skriva, skanna eller kopiera och vi kan även förenkla tillvaron genom att styra på vilken skrivare personen får skriva ut, skanna eller göra sina kopior. Detta är möjligt bara genom att personen visar maskinen sitt kort eller sin tagg. Det är nog ingen av oss som skulle kunnat tro att detta skulle vara möjligt att göra på en kopieringsmaskin när vi 1994 startade 2PrintIT och bara ordet laser gav oss stora ögon. Vi har även lösningar till hotell, bibliotek eller företagshotell. Det enda som behövs är internet och det bästa av allt är att det är så enkelt att använda oavsett om man har en PC, Mac, smartphone eller platta. Och det bästa av allt, vi kommer finnas vid din sida tills du säger till oss att nu kan du detta.

-Kommer du skriva ut högupplösta bilder? (Nu menar vi riktigt fina utskrifter)

Har du försökt skriva ut en bild på din hemmaskrivare på vanligt papper så vet du hur du inte ska göra. Vi har lösningar för att få kristallklara utskrifter. Det som många missar är hållbarheten, använder du fel papper / färg, så tynar färgen bort efter ett par år. 

-Hur stora utskrifter vill du kunna göra?

För det mesta så vet vi att A4 räcker. Lite större företag vill gärna ha A3 och företag inom bygg och liknande yrkesgrupper vill gärna kunna skriva ut A1 eller på löpande meter, vi har allt som behövs om du nu så skulle få feeling och vilja skriva ut tapeter! Vi är givetvis utbildade och certifierade av HP så vi kan utföra service på din storformatsskrivare / plotter när den behöver det.

Toners toshiba hp konicaminolta oki brother samsung

-Finns det någon kostnadskontroll?

Är man ett litet företag så finns det kanske inte jättemycket att spara men som en kund lite skämtsamt sa “en sparad krona är en tjänad krona”. Men för ett stort företag, en kommun eller en riksorganisation så finns det stora pengar att spara på att se över hur förbrukningsmaterial och utskrifter hanteras.

-Ska vissa utskrifter häftas vid utskrift?

Apropå kostnadskontroll, inte bara häftas du vill säkert skriva ut på båda sidor av pappret?

-Kommer du scanna och hur vill du skanna? 

Utvecklingen inom detta har verkligen blommat ut. Tänk dig att du kan scanna mobilt med din telefon och skicka det direkt till en skrivare, helt automatiserat och du kan även få det i din mail.

-Hur hanteras / lagras de skannade dokumenten? 

Visste du att det finns automatiserade rutiner för att allt du skannar kan sorteras i mappar och som det direkt skapas en backup av? Se bara till att låsa skrivare / scanner rummet inför nästa företagsfest så blir det bäst. 

-Scanna in fakturor för elektronisk fakturahantering?

Har du märkt att dina leverantörer ber dig numera att maila fakturor till en specifik ”faktura@företagsnamnet.xx” ? Det är för att de har upptäckt fördelarna med att få allt automatiserat. Fakturan läses in digitalt, skickas till dig för en attest eller om det kommer från ett definierat företag så körs den direkt i faktureringssystemet. Vi kan både installera hela den tjänsten åt dig och erbjuda dig olika nivåer som du kan välja ifrån.

-Behöver du söka på de skannade dokumenten?

Numera kan du genom Google translate, rikta din kamera mot en skylt eller text och Google översätter allt i realtid åt dig på skärmen. Fantastisk tycker vi och det är en liknande lösning vi använder oss av för att ocr-tolka och få sökbarhet i dina inskannade dokument.