Något som vi är stolta över är att många av våra kunder sen snart 30 år tillbaka har insett det värdet som vi ger dem och växt ihop med oss. Vi gör gärna det där lilla extra för våra kunder, för vi vet att det är så vi bygger relationer som varar länge.”

Etiketter och färband? 

Om du letar efter högkvalitativa färgband och etiketter till ditt företag, så är 2Printit ett utmärkt val. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi använder endast de bästa materialen för att säkerställa att våra produkter är av högsta kvalitet och vi kan skräddarsy våra produkter för att passa dina specifika behov.

Vi är engagerade i att ge våra kunder den bästa möjliga kundservicen och vårt team är alltid tillgängligt för att hjälpa dig med alla frågor eller problem du kan ha. Vi har också ett effektivt lagersystem som säkerställer att vi har tillräckligt med produkter på lager för att möta våra kunders behov och strävar efter att skicka ut beställningar så snabbt som möjligt.

I slutändan är 2Printit det perfekta valet för alla som letar efter högkvalitativa färgband och etiketter. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att uppfylla dina behov av färgband och etiketter. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kan jag inte bara köpa vilka färgband och etiketter som helst?

Att använda rätt typ av färgband och etikett är en viktig faktor för att uppnå högkvalitativ utskrift och effektiv etikettering. Så se till att läsa instruktionsmanualen och välj rätt produkter som är kompatibla med din etikettskrivare för att få bästa möjliga resultat och förlänga livslängden på din skrivare.

2Printits försäljning av etikettskrivare, etiketter och färgband är ett av företagets snabbast växande affärsområden. Vi ser att genom att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster, samt en expertis inom etikettskrivare, färgband och etiketter har 2Printit blivit en eftertraktad leverantör bland kunder från olika branscher. Denna snabba tillväxt inom försäljning av etiketteringsprodukter är ett tydligt tecken på 2Printits framgång och efterfrågan på dess produkter och tjänster.

Konkret så handlar etikettering om kunskap och erfarenhet. Det är något som vi på 2Printit har och som vi gärna delar med oss av till våra kunder.

Mikael Olsson
Stolt ägare

-Färgband och etiketter

Färgband och etiketter är två viktiga komponenter för att skapa professionella utskrifter. För företag som behöver skriva ut etiketter med hög kvalitet är det viktigt att ha rätt typ av färgband och etiketter för att säkerställa att utskrifterna är av hög kvalitet och håller länge.

Det finns olika typer av etiketter tillgängliga för olika ändamål. Termotransferetiketter används ofta för att skriva ut etiketter med högsta kvalitet. Dessa etiketter används vanligtvis för att märka livsmedel, produkter, och för att skapa identitetskort. Termotransferetiketter har hög slitstyrka och är vattentäta, vilket gör dem lämpliga för utskrifter som behöver tåla tuffa miljöer. Direkttermoetiketter används däremot ofta för utskrifter som inte behöver hålla lika länge. De är idealiska för att skriva ut kvitton, fraktetiketter och kortvariga etiketter.

Färgband är en annan viktig komponent för utskrifter av hög kvalitet. Det finns olika typer av färgband beroende på vilken typ av utskrift som ska göras. Hartsbaserade färgband används vanligtvis för att skriva ut högkvalitativa etiketter med hög slitstyrka och tålighet. Vaxbaserade färgband är lämpliga för utskrifter som inte behöver hålla lika länge, men är mer kostnadseffektiva än hartsbaserade färgband.

Färgband och etiketter är också tillgängliga i olika färger, inklusive svart, blått, rött och grönt. Detta ger användarna möjlighet att skapa en variation av utskrifter med olika färger och stilar. Vissa färgband och etiketter är också kompatibla med olika utskriftstekniker, inklusive termotransfer, direkttermo och digital utskrift. Det är viktigt att välja rätt typ av färgband och etiketter för den aktuella utskriftstekniken för att säkerställa att utskrifterna blir av hög kvalitet.

Sammanfattningsvis är valet av rätt färgband och etiketter viktigt för att uppnå högkvalitativa och hållbara utskrifter. Termotransferetiketter är idealiska för högkvalitativa utskrifter med hög slitstyrka, medan direkttermoetiketter passar för kortvariga utskrifter. Hartsbaserade färgband används vanligtvis för högkvalitativa utskrifter med hög tålighet, medan vaxbaserade färgband är mer kostnadseffektiva och lämpliga för utskrifter som inte behöver hålla lika länge. Valet av rätt färgband och etiketter är avgörande för att uppnå önskad kvalitet och hållbarhet på utskrifterna. Det är också viktigt att välja rätt färgband och etiketter beroende på den aktuella utskriftstekniken som används.

När det gäller etiketter finns det också olika material att välja mellan, inklusive papper, polyester, polypropen och vinyl. Valet av material beror på användningsområdet och kraven på hållbarhet och tålighet.

Papper är det vanligaste materialet för etiketter och är ofta det mest kostnadseffektiva alternativet. Papperet kan också ha olika ytbearbetning, såsom blankt, matt eller halvblankt, vilket ger olika utseende och känsla på utskrifterna. Papperet passar dock inte för utskrifter som behöver tåla fukt och nötning.

Polyester, polypropen och vinyl är alla material som är mer tåliga än papper och lämpar sig därför bättre för utskrifter som behöver tåla fukt, nötning och andra tuffa förhållanden. Polyester är det mest populära materialet för termotransferetiketter, medan vinyl och polypropen används ofta för direkttermoetiketter.

När det gäller färgband finns det också olika typer av bläck att välja mellan. Wax, harts och resign är de tre huvudtyperna av färgband. Wax är den mest kostnadseffektiva typen av bläck och används ofta för utskrifter som inte behöver hålla länge. Wax/resin är mer hållbart än wax och används ofta för högkvalitativa utskrifter som behöver tåla tuffa miljöer. Resin är den mest hållbara typen av färgband och används för utskrifter som behöver tåla extremt tuffa förhållanden, såsom kemi- och lösningsmedelsbeständiga utskrifter.

I slutändan är valet av rätt färgband och etiketter en viktig faktor för att skapa högkvalitativa och hållbara utskrifter. Genom att välja rätt material i etiketten och rätt färgband för den aktuella utskriftstekniken och användningsområdet kan företag säkerställa att deras etiketter är professionella och håller länge. 2Printit erbjuder ett brett utbud av färgband och etiketter för olika ändamål och behov, och våra experter kan hjälpa till att välja rätt produkter för varje specifikt behov.

-Etiketter?

Etiketter är en viktig del av många företags verksamhet. De kan användas för att organisera och identifiera produkter, skicka paket, marknadsföra varumärken och mycket mer. Med en etikettskrivare kan man enkelt skapa etiketter för olika ändamål. Men vilka typer av etiketter finns det egentligen till etikettskrivare?

Adressetiketter

Adressetiketter är en av de vanligaste typerna av etiketter och används för att skicka brev och paket. De kan skrivas ut med hjälp av en vanlig skrivare eller en etikettskrivare och finns i olika storlekar och former. Adressetiketter kan också användas för att organisera och identifiera postfack och skåp.

Namnetiketter

Namnetiketter är vanliga på företagsmöten, konferenser och andra evenemang. De används för att identifiera deltagare och underlätta nätverkande. Namnetiketter kan skrivas ut med hjälp av en vanlig skrivare eller en etikettskrivare och finns i olika storlekar och former.

Prisetiketter

Prisetiketter används vanligtvis inom detaljhandeln för att visa priserna på produkter. De kan skrivas ut med hjälp av en vanlig skrivare eller en etikettskrivare och finns i olika storlekar och former. Prisetiketter kan också användas för att märka upp hyllor och andra platser där produkter visas.

Lageretiketter

Lageretiketter används för att organisera och identifiera lager och förråd. De kan skrivas ut med hjälp av en vanlig skrivare eller en etikettskrivare och finns i olika storlekar och former. Lageretiketter kan också användas för att markera olika zoner i ett lager och underlätta logistiken.

Miljöetiketter

Miljöetiketter används för att informera kunder om produkternas miljöpåverkan. De kan skrivas ut med hjälp av en vanlig skrivare eller en etikettskrivare och finns i olika storlekar och former. Miljöetiketter kan också användas för att marknadsföra varumärken som är engagerade i miljöfrågor.

Säkerhetsetiketter

Säkerhetsetiketter används för att informera om faror och säkerhetsanvisningar på produkter. De kan skrivas ut med hjälp av en vanlig skrivare eller en etikettskrivare och finns i olika storlekar och former. Säkerhetsetiketter kan också användas för att markera farliga områden på arbetsplatser och skapa säkerhetszoner.

Skalbara etiketter

Skalbara etiketter används för att skapa etiketter i olika storlekar. De är perfekta för företag som behöver skriva ut etiketter i olika storlekar för olika ändamål. Skalbara etiketter kan skrivas ut med hjälp av en etikettskrivare och finns i olika storlekar och former.

Färgade etiketter

Färgade etiketter används för att skapa uppmärksamhet och markera viktiga punkter på produkter eller dokument. De kan skrivas ut med hjälp av en vanlig skrivare eller en etikettskrivare och finns i olika färger och storlekar. Färgade etiketter är idealiska för organisation, märkning och marknadsföring.

Termoetiketter

Termoetiketter används vanligtvis inom detaljhandeln och för mat- och dryckesprodukter. De kan skrivas ut med hjälp av en termoetikettskrivare och finns i olika storlekar och former. Termoetiketter reagerar på värme och tryck och skapar en bild på ytan. Termoetiketter används för att märka upp produkter, identifiera ingredienser och datumstämpla produkter.

Flyttbara etiketter

Flyttbara etiketter används för att märka produkter eller dokument utan att lämna kvar några spår. De kan skrivas ut med hjälp av en vanlig skrivare eller en etikettskrivare och finns i olika storlekar och former. Flyttbara etiketter är idealiska för tillfälliga märkningar och organisation.

Sammanfattningsvis finns det många olika typer av etiketter till etikettskrivare som används för en mängd olika ändamål. Beroende på vad du vill använda etiketterna till, finns det en etiketttyp som passar för just dina behov. Oavsett om du vill märka upp lagerhyllor, skicka paket eller marknadsföra ditt företag, finns det en etiketttyp som fungerar för dig.

 

-Färgband

Etikettskrivare är en viktig del av företags- och industriell användning, och de finns i olika storlekar och kapaciteter. För att skapa etiketter av hög kvalitet är valet av färgband avgörande. Det finns olika typer av färgband för etikettskrivare, och varje typ är lämplig för en specifik typ av material och ändamål. Här är en mer omfattande översikt över de olika typerna av färgband för etikettskrivare:

Waxfärgband

Waxfärgband är en viktig del av etikettutskrifter och används för att skapa högkvalitativa utskrifter på olika material såsom papper, kartong och plast. Dessa band är gjorda av vaxmaterial och är relativt billiga och kostnadseffektiva. De är också lätta att hitta och köpa från olika butiker som säljer skrivartillbehör.

En av fördelarna med waxfärgband är att de är mycket hållbara och kan hantera hög volym av utskrifter utan att förlora kvaliteten. De är också vattenbeständiga och tål vissa kemikalier, vilket gör dem till ett utmärkt val för etiketter som behöver tåla tuffa miljöer.

När det gäller utskriftskvalitet är waxfärgband utmärkta för att skapa högupplösta utskrifter med klara och skarpa bilder och text. De är också utmärkta för att skapa etiketter med en slät och blank yta, vilket ger en professionell och polerad look.

Wax/resin färgband

Wax/resin färgband är en populär typ av färgband som används i etikettskrivare. Dessa färgband är gjorda av en blandning av vax och harpiksmaterial, vilket ger dem en högre kvalitet jämfört med ren vaxfärgband.

En av fördelarna med wax/resin färgband är att de har en högre hållbarhet och tålighet jämfört med vaxfärgband. De är mycket motståndskraftiga mot nötning, slitage och kemikalier, vilket gör dem lämpliga för användning i tuffa miljöer.

Dessa färgband ger också utskrifter av hög kvalitet med skarpa texter och bilder, vilket gör dem till ett utmärkt val för att skapa etiketter med högupplösning och detaljerad grafik. De ger också en slät och blank yta på etiketterna, vilket ger en professionell och polerad look.

Wax/resin färgband är också kompatibla med en mängd olika material, inklusive papper, kartong, plast och textilier. Detta gör dem till ett mångsidigt alternativ för att skapa etiketter för olika användningsområden.

Resinfärgband

Resin färgband är ett vanligt tillbehör för etikettskrivare och används för att skapa högkvalitativa utskrifter på material som behöver tåla tuffa miljöer, såsom plast och syntetiska material. Resin färgband är gjorda av en speciell harts som är mycket slitstark och tål värme, kemikalier och fuktighet.

En av de största fördelarna med resin färgband är deras hållbarhet. Dessa färgband är idealiska för etiketter som behöver tåla extremt tuffa miljöer, till exempel utomhusapplikationer eller industriella miljöer. De är också lämpliga för etiketter som ska användas i livsmedelsindustrin, eftersom de kan tåla höga temperaturer och kemikalier.

Resin färgband är också idealiska för att skapa högupplösta utskrifter med skarpa linjer och text. De kan skriva ut på olika ytor och ge en professionell look till etiketterna. Dessutom kan de användas för att skapa etiketter med olika färger och mönster, vilket kan vara användbart för marknadsföring eller för att organisera och identifiera varor.

En nackdel med resin färgband är att de är dyrare än andra färgbandstyper, såsom wax och wax/resin. De kräver också en speciell typ av skrivare som är utformad för att hantera den höga värmen som krävs för att smälta hartset på färgbandet.

Termiska färgband

Termiska färgband är lämpliga för termiska etikettskrivare och fungerar genom att applicera värme direkt på det termiska papperet för att skapa text eller bilder på etiketten. Vaxfärgband används för att skriva ut enkla textetiketter och bilder på papper och andra porösa material. Hartserfärgband används för att skapa mer hållbara etiketter på material som plast, syntetiskt papper och andra icke-porösa ytor. Hartserfärgband ger högre utskriftskvalitet och bättre motståndskraft mot nötning, kemikalier och vatten.

Foliefärgband

Foliefärgband används för att skriva ut på ytor som är känsliga för värme, ljus eller kemikalier. Foliefärgband är vanligtvis gjorda av polyester eller polypropylenmaterial. Vaxfärgband används för att skapa enkla textetiketter på papper och kartongmaterial. Hartserfärgband används för att skapa mer hållbara etiketter på material som polyester och polypropylen. Harpissammansatta färgband används för att skapa högkvalitativa etiketter med utskrift av högsta kvalitet på material som polyester och polypropylen.

Bläckfärgband

Bläckfärgband används för att skapa högkvalitativa etiketter med foton och andra komplexa bilder. Bläckfärgband fungerar genom att applicera bläck direkt på ytan av etiketten. Pigmentbaserade färgband används för att skapa hållbara etiketter som kommer att utsättas för väderförhållanden, vatten och andra element. Färgbaserade färgband används för att skapa livfulla, högkvalitativa färgutskrifter på material som papper och kartong.

UV-färgband

UV-färgband används för att skapa högkvalitativa etiketter som utsätts för direkt solljus och andra ljuskällor. UV-färgband ger högre utskriftskvalitet och hållbarhet på material som plast och syntetiskt papper.

Metallic-färgband

Metallic-färgband används för att skapa etiketter med en metallisk finish, som är populära för produktetiketter och dekorationer. Metallic-färgband fungerar genom att överföra metalliska pigment till etikettmaterialet genom värme och tryck. Dessa färgband är vanligtvis tillverkade av polyester eller polypropylenmaterial och finns i olika färger som silver, guld, brons och koppar.

Neon-färgband

Neon-färgband används för att skapa etiketter med ljusa, levande färger som är lämpliga för marknadsföring eller dekorationer. Neon-färgband fungerar genom att applicera färg direkt på etiketten. Dessa färgband finns i olika färger som neonrosa, neonorange och neongrön.

När du väljer färgband till din etikettskrivare är det viktigt att välja rätt typ av färgband för det material du ska skriva ut på och för det ändamål etiketten kommer att användas för. Det är också viktigt att välja högkvalitativa färgband från en pålitlig leverantör för att säkerställa en jämn och högkvalitativ utskrift. Olika typer av färgband kan också ha olika kostnader, så det är viktigt att jämföra priserna och välja ett färgband som passar ditt budget.

Letar du efter den bästa etikettskrivaren för din verksamhet?

Då är Toshiba det perfekta valet för dig! Toshiba är en ledande tillverkare av högpresterande etikettskrivare som är överlägsna konkurrenten Zebra på flera sätt.

För det första är Toshibas etikettskrivare mycket tillförlitliga och konstruerade för att hålla i många år, även under de mest krävande arbetsförhållandena. Du kan lita på Toshiba-etikettskrivaren för att skriva ut högkvalitativa etiketter, oavsett hur många du behöver skriva ut.

För det andra har Toshiba-etikettskrivare en hög utskriftshastighet, vilket innebär att du kan skriva ut etiketter mycket snabbare än med en Zebra-etikettskrivare. Detta är särskilt användbart om du har en stor mängd etiketter som du behöver skriva ut på kort tid.

För det tredje är Toshiba-etikettskrivare mycket enkla att använda. De är utformade för att vara användarvänliga, vilket innebär att du inte behöver vara en teknisk expert för att använda dem. De är enkla att installera, enkla att använda och enkla att underhålla.

För det fjärde är Toshiba-etikettskrivare också mycket kostnadseffektiva. De är inte bara billigare att köpa än Zebra-etikettskrivare, de är också billigare att underhålla. Detta beror på att de är konstruerade för att vara mer energieffektiva och ha längre livslängd än Zebra-etikettskrivare.

Så om du letar efter den bästa etikettskrivaren för din verksamhet, så behöver du inte leta längre än Toshiba! Med sin höga tillförlitlighet, höga utskriftshastighet, användarvänlighet och kostnadseffektivitet, är Toshiba-etikettskrivare det bästa valet för dina etikettbehov och överlägsen konkurrenten Zebra.