Toshiba e-STUDIO2020AC: Den ultimata A3-färgmultifunktionsskrivaren för ditt företag

Toshiba e-STUDIO2020AC är en högpresterande A3-färgmultifunktionsskrivare som erbjuder snabb uppvärmningstid, högkvalitativ utskrift och en rad avancerade säkerhetsfunktioner. Med sitt kompakta mått, kraftfulla prestanda och användarvänliga funktioner är denna skrivare den perfekta lösningen för företag som vill effektivisera sina arbetsflöden och förbättra produktiviteten.

Snabb uppvärmningstid och utmärkt utskriftshastighet

Toshiba e-STUDIO2020AC värms upp snabbt och är redo att användas på bara 21 sekunder efter påslag och inom 13,1 till 15 sekunder från både sleep och low power mode. Den har en första kopia på mindre än 9,5 sekunder för färgutskrifter och mindre än 7,1 sekunder för svartvita utskrifter, vilket garanterar snabb och effektiv dokumentproduktion.

Utmärkt utskriftskvalitet och flexibilitet

Denna A3-multifunktionsskrivare har en upplösning på 600 dpi x 600 dpi i både färg och svartvitt, vilket garanterar skarpa och levande utskrifter. Den har en inbyggd duplexfunktion, vilket minskar pappersanvändningen och ger en mer miljövänlig lösning för ditt företag. Skrivaren hanterar papper från 60 till 209 g/m² och erbjuder ett brett utbud av pappersstorlekar från 100 x 148 mm till LD.

Omfattande scanner- och faxfunktioner

Med Toshiba e-STUDIO2020AC kan du enkelt skanna och faxa dokument i en rad olika format, inklusive JPEG, TIFF, PDF och XPS. Scannern har en upplösning på upp till 600 dpi och en hastighet på upp till 73 sidor per minut (ppm) med hjälp av RADF. Faxfunktionen är utrustad med Super G3 och G3 kommunikationslägen och har en modemhastighet på 33,6 kbps till 2,4 kbps.

Avancerade säkerhetsfunktioner

Toshiba e-STUDIO2020AC tar företagssäkerhet på allvar och kommer utrustad med en rad avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda dina data och dokument. Några av de inbyggda säkerhetsfunktionerna är:

 • TPM 2.0: Ett säkerhetssystem som skyddar känslig information genom att lagra krypteringsnycklar i en speciell hårdvarumodul.
 • Anti-malware och Secure Boot: Skrivaren är skyddad mot skadlig programvara och säkerställer att endast auktoriserad programvara körs vid uppstart.
 • Self-Encrypting SSD: En SSD-enhet som automatiskt krypterar data, vilket ger ytterligare skydd för dina dokument och filer.
 • Privat utskrift och användarautentisering: Dessa funktioner säkerställer att endast behöriga användare har åtkomst till utskrifter och skannerfunktioner.
 • IP/MAC-adressfiltrering, TLS, Data Overwrite och 802.1X: Dessa funktioner förbättrar nätverkssäkerheten och förhindrar obehörig åtkomst till skrivaren.
 • Valbara säkerhetsfunktioner: För att ytterligare anpassa säkerhetslösningen erbjuds även valbara säkerhetsfunktioner såsom IPsec, FIPS-certifierad Self-Encrypting HDD med Wipe-funktion och flerfaktorsautentisering.

Flexibel och användarvänlig design

Toshiba e-STUDIO2020AC är utformad för att vara användarvänlig och flexibel för att passa alla företagsbehov. Den har en standardpapperskapacitet på 350 ark, som kan utökas till maximalt 2 900 ark med hjälp av ett tillval för LCF. Skrivaren väger cirka 56,7 kg och har kompakta dimensioner på 575 x 586 x 662 mm, vilket gör den lätt att placera i alla kontorsmiljöer. Dessutom finns det flera efterbehandlingsalternativ, såsom sadelvikfinisher, innerfinisher och jobbseparator. Dess tillbehör är bra hjälpmedel när du vill skapa professionella och snygga dokument. Med stöd för PCL5e/c, PCL6 (PCL XL), PS3, PDF, XPS och JPEG kan skrivaren enkelt integreras i ditt befintliga arbetsflöde.

Toshiba e-STUDIO2020AC är en kraftfull och mångsidig A3-färgmultifunktionsskrivare som är idealisk för företag som söker snabbhet, kvalitet och säkerhet. Med dess snabba uppvärmningstid, högkvalitativ utskrift, avancerade säkerhetsfunktioner och användarvänliga design, kommer denna skrivare att bli en oumbärlig del av ditt företags arbetsflöde.

Toshibas molnförberedda och säkra lösningar för det nya hybridarbetsmiljön

I dagens hybridarbetsmiljö är tillgång till information avgörande och måste vara tillgängligt när som helst och var som helst för att upprätthålla maximal produktivitet och effektivitet. Toshiba förstår behovet av säker information och erbjuder molnberedda produkter och lösningar med ett team av experter för att förbättra arbetsflödet och utskriftsfunktionerna.

Toshibas innovativa funktioner och smartare lösningar är utformade för att öka produktiviteten, samtidigt som vi säkerställer informationssäkerheten. Vi har implementerat nya funktioner för att öka produktiviteten med visionen Together Information – att hjälpa människor och organisationer att dela information mer effektivt genom bättre produkter och lösningar. I linje med behoven i den nya normala arbetsmiljön är serien utrustad med funktioner som möjliggör icke-kontakt, icke-ansikte-mot-ansikte och fjärrarbete.

Med de senaste teknologiska framstegen och säkerhetsstandarderna levererar Toshiba skräddarsydda lösningar från början till slut som hjälper dig att smidigt och säkert navigera dagens digitala arbetsplats. Dessutom uppfyller Toshibas multifunktionella utskriftssystem de högsta miljökraven. 

Toners toshiba hp konicaminolta oki brother samsung

Toshibas e-STUDIO2520ac-serie innehåller maskiner som startar med Toshiba e-STUDIO2020AC och sträcker sig till Toshiba e-STUDIO2520AC. Oavsett vilken hastighet du väljer på maskinen får du alltid:

 • Snabb uppvärmningstid: Uppvärms på bara 21 sekunder efter påslag och 13,1 – 15 sekunder från sleep och low power mode.
 • Högkvalitativ utskrift: Upp till 600 dpi x 600 dpi upplösning för både färg- och svartvita utskrifter.
 • Flexibel pappershantering: Hanterar pappersvikter från 60 till 209 g/m² och storlekar från 100 x 148 mm till LD.
 • Inbyggd duplexfunktion: Sparar papper och minskar miljöpåverkan genom att automatiskt skriva ut på båda sidor av papperet.
 • Omfattande scanner- och faxfunktioner: Upp till 600 dpi scanningsupplösning och Super G3/G3 faxkommunikation.
 • Avancerade säkerhetsfunktioner: Inkluderar TPM 2.0, Anti-malware, Secure Boot, Self-Encrypting SSD och Privat utskrift.
 • Anpassningsbara efterbehandlingsalternativ: Sadelvikfinisher, innerfinisher och jobbseparator för professionella dokument.
 • Användarvänlig design: Kompakt storlek (575 x 586 x 662 mm) och enkel integration med stöd för PCL5e/c, PCL6 (PCL XL), PS3, PDF, XPS och JPEG.

När ditt företag investerar i en Toshiba e-STUDIO2020AC eller Toshiba e-studio2520AC kan ditt företag förbättra produktiviteten och dra nytta av den senaste tekniken inom utskrifts- och dokumenthantering. Den imponerande kombinationen av snabbhet, kvalitet och säkerhet gör denna A3-färgmultifunktionsskrivare till det perfekta valet för alla företag som vill effektivisera sina arbetsflöden.

Follow med till Toshiba, Canon, Sharp, Xerox, Richo, mfl

Toshiba e-studio och Papercut: En kombination som optimerar utskriftshantering

Utskriftshantering är en viktig del av dagens moderna arbetsplats. Med pappersarbete som fortfarande utgör en stor del av företagsprocesserna är det viktigt att ha en pålitlig utskriftslösning. Toshiba e-studio är en av de mest pålitliga och populära skrivarna på marknaden. Men vad händer när man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut?

Papercut är en av de mest använda programvarorna för utskriftshantering. Programvaran kan installeras på en mängd olika skrivare och gör det möjligt att hantera utskriftsprocessen på ett effektivt sätt. Med Papercut kan du spåra och övervaka utskriftsaktiviteterna, begränsa åtkomsten till utskrift och styra kostnader.

När man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut blir utskriftshantering ännu enklare och mer effektiv. Genom att installera Papercut på Toshiba e-studio får du en mängd fördelar.

Fördelar med att kombinera Toshiba e-studio med Papercut:

 1. Ökad säkerhet: Med Papercut kan du implementera säkerhetsåtgärder som lösenordsskydd och autentisering för att begränsa åtkomsten till utskrifter. Detta minskar risken för att känslig information hamnar i fel händer.
 2. Kostnadsbesparingar: Genom att använda Papercut kan du övervaka och begränsa utskriftsaktiviteter. Detta minskar utskriftskostnaderna och bidrar till att minska pappersförbrukningen.
 3. Enkelhet: Att installera Papercut på Toshiba e-studio är enkelt och kräver ingen större teknisk kunskap. Det finns även många användarvänliga funktioner som gör det enkelt att hantera utskriftsaktiviteterna.
 4. Flexibilitet: Papercut kan anpassas efter dina behov och krav. Du kan välja vilka funktioner du vill använda och anpassa programvaran efter dina specifika arbetsflöden.
 5. Ökad produktivitet: Med Papercut kan du spåra utskriftsaktiviteter och optimera utskriftsprocessen. Detta ökar produktiviteten och minskar tiden som spenderas på att hantera utskriftsproblem.

Genom att kombinera Toshiba e-studio med Papercut kan du optimera din utskriftshantering och göra den mer effektiv. Med ökad säkerhet, kostnadsbesparingar, enkelhet, flexibilitet och ökad produktivitet är det lätt att se varför denna kombination är så populär hos våra kunder.

Toshiba är en välkänd teknologitillverkare som erbjuder ett brett utbud av elektroniska produkter, inklusive bärbara datorer, TV-apparater, hårddiskar, skrivare och mycket mer. Med över 140 års erfarenhet inom branschen har Toshiba etablerat sig som en pålitlig och innovativ ledare inom teknologi.

En av Toshibas specialiteter är att tillverka högkvalitativa multifunktionsprodukter (MFP) och etikettskrivare. Dessa produkter är utformade för att underlätta och förbättra produktiviteten på arbetsplatsen. Med en MFP från Toshiba kan du enkelt skriva ut, skanna, kopiera och faxa dokument, allt från en och samma enhet. Detta minskar inte bara behovet av flera enheter, utan minskar också tiden och ansträngningen som krävs för att hantera dokumenthantering.

Toshibas etikettskrivare erbjuder också en rad funktioner som kan förbättra arbetsflödet och effektiviteten på arbetsplatsen. Dessa skrivare kan skriva ut etiketter med hög hastighet och hög kvalitet, vilket gör dem till en idealisk lösning för företag som behöver skriva ut etiketter i stora mängder. Dessutom är Toshibas etikettskrivare användarvänliga och kan integreras med olika programvarulösningar för att optimera arbetsflödet och minska pappersarbetet.

Toshibas engagemang för att tillverka högkvalitativa och innovativa produkter har gjort dem till en favorit bland både konsumenter och företag över hela världen. Oavsett om du behöver en bärbar dator, en MFP eller en etikettskrivare, kan du vara säker på att Toshiba har den teknologiska expertis och erfarenhet som krävs för att möta dina behov.