Toshiba e-STUDIO2520AC: Den ultimata A3-färgmultifunktionsskrivaren för ditt företag

Är du ute efter en multifunktionsskrivare som kan hantera alla dina kontorsbehov med lätthet?

Då är Toshiba e-STUDIO2520AC den perfekta lösningen för dig. Denna högpresterande och pålitliga maskin erbjuder en mängd funktioner och fördelar som kommer att revolutionera ditt företags arbetsflöde och produktivitet. Läs vidare för att ta reda på varför Toshiba e-STUDIO2520AC är det självklara valet för ditt företag.

Snabb uppvärmning och energieffektivitet

Toshiba e-STUDIO2520AC imponerar med sin snabba uppvärmningstid. Efter att ha slagit på skrivaren tar det endast cirka 21 sekunder (vid 20°C) innan den är redo att användas. Även från viloläge och lågenergiläge behöver du inte vänta länge – endast 13,1 sekunder (220-240V). Detta säkerställer att du kan komma igång med dina utskriftsjobb snabbt och effektivt, vilket sparar tid och energi.

Hög kapacitet och flexibilitet

Toshiba e-STUDIO2520AC erbjuder en standardpapperskapacitet på 350 ark (250+100), men kan utökas till maximalt 2 900 ark med hjälp av det valfria LCF-tillbehöret. Skrivaren klarar pappersvikter från 60 till 209 g/m² och storlekar från 100 x 148 mm upp till A3. Med den valfria 100-arks RADF-dokumentmataren och standard automatisk dubbelsidig utskrift blir hanteringen av stora utskriftsjobb en enkel uppgift.

Utmärkt utskriftskvalitet och hastighet

Toshiba e-STUDIO2520AC levererar högkvalitativa utskrifter i både färg och svartvitt, med en upplösning på 600 dpi x 600 dpi (3bit). Den har en snabb första kopia tid på mindre än 9,5 sekunder för färg och mindre än 7,1 sekunder för svartvitt. Med stöd för PCL5e/c, PCL6, PS3, PDF, XPS och JPEG kan skrivaren enkelt anpassas för att möta dina specifika utskriftskrav.

Kraftfull scanning och säkerhet

Toshiba e-STUDIO2520AC erbjuder en rad scanningfunktioner med en upplösning på upp till 600 dpi och hastigheter på upp till 73 sidor per minut (100, 150, 200, 300 dpi) och 50 sidor per minut (600 dpi) med den valfria RADF-dokumentmataren. Skanna till fil, e-post, e-Filing, WS Scan, USB eller förhandsgranska dina scannade dokument direkt på enheten. Dessutom kan du välja mellan flera filformat, inklusive JPEG, TIFF, PDF, Slim PDF och XPS, samt valfria format som DOCX, XLSX och PPTX.

Säkerhet är en prioritet för Toshiba e-STUDIO2520AC, och den har flera inbyggda säkerhetsfunktioner som TPM 2.0, anti-malware, Secure Boot, Self-Encrypting SSD, Private Print, krypterade och digitalt signerade PDF-filer, användarautentisering, rollbaserad åtkomstkontroll, IP/MAC-adressfiltrering, TLS, dataöverskrivning, 802.1X, SMBv3, lösenordspolicy och SNMPv3. Dessutom finns det flera säkerhetstillval som IPsec, FIPS-certifierad Self-Encrypting HDD med Wipe-funktion, användarautentisering via IC-kort, fingeravtryck, NFC och flerfaktorsautentisering, samt spårbar hardcopy-säkerhetsskrivning.

Finishing-alternativ för professionella resultat

Toshiba e-STUDIO2520AC erbjuder en mängd olika efterbehandlingsalternativ för att säkerställa att dina dokument ser professionella och välorganiserade ut. Välj mellan sadelstygnfinisher, innerfinisher och jobseparator för att skapa häften, sortera dokument och förbättra dina arbetsflöden ytterligare.

Toshiba e-STUDIO2520AC är en mångsidig och kraftfull multifunktionsskrivare som är perfekt för företag som behöver effektiva och säkra utskrifts-, kopierings-, scanning- och faxfunktioner. Med sin snabba uppvärmningstid, höga kapacitet, utmärkt utskriftskvalitet, kraftfulla scanningfunktioner och omfattande säkerhetsfunktioner kommer denna skrivare att bli en ovärderlig tillgång för ditt företag. Tveka inte – investera i Toshiba e-STUDIO2520AC idag och revolutionera ditt företags arbetsflöde och produktivitet.

Toshibas molnförberedda och säkra lösningar för det nya hybridarbetsmiljön

I dagens hybridarbetsmiljö är tillgång till information avgörande och måste vara tillgängligt när som helst och var som helst för att upprätthålla maximal produktivitet och effektivitet. Toshiba förstår behovet av säker information och erbjuder molnberedda produkter och lösningar med ett team av experter för att förbättra arbetsflödet och utskriftsfunktionerna.

Toshibas innovativa funktioner och smartare lösningar är utformade för att öka produktiviteten, samtidigt som vi säkerställer informationssäkerheten. Vi har implementerat nya funktioner för att öka produktiviteten med visionen Together Information – att hjälpa människor och organisationer att dela information mer effektivt genom bättre produkter och lösningar. I linje med behoven i den nya normala arbetsmiljön är serien utrustad med funktioner som möjliggör icke-kontakt, icke-ansikte-mot-ansikte och fjärrarbete.

Med de senaste teknologiska framstegen och säkerhetsstandarderna levererar Toshiba skräddarsydda lösningar från början till slut som hjälper dig att smidigt och säkert navigera dagens digitala arbetsplats. Dessutom uppfyller Toshibas multifunktionella utskriftssystem de högsta miljökraven. 

Toners toshiba hp konicaminolta oki brother samsung

Toshibas e-STUDIO2520ac-serie innehåller maskiner som startar med Toshiba e-STUDIO2020AC och sträcker sig till Toshiba e-STUDIO2520AC. Oavsett vilken hastighet du väljer på maskinen får du alltid:

 • Snabb uppvärmningstid: Uppvärms på bara 21 sekunder efter påslag och 13,1 – 15 sekunder från sleep och low power mode.
 • Högkvalitativ utskrift: Upp till 600 dpi x 600 dpi upplösning för både färg- och svartvita utskrifter.
 • Flexibel pappershantering: Hanterar pappersvikter från 60 till 209 g/m² och storlekar från 100 x 148 mm till LD.
 • Inbyggd duplexfunktion: Sparar papper och minskar miljöpåverkan genom att automatiskt skriva ut på båda sidor av papperet.
 • Omfattande scanner- och faxfunktioner: Upp till 600 dpi scanningsupplösning och Super G3/G3 faxkommunikation.
 • Avancerade säkerhetsfunktioner: Inkluderar TPM 2.0, Anti-malware, Secure Boot, Self-Encrypting SSD och Privat utskrift.
 • Anpassningsbara efterbehandlingsalternativ: Sadelvikfinisher, innerfinisher och jobbseparator för professionella dokument.
 • Användarvänlig design: Kompakt storlek (575 x 586 x 662 mm) och enkel integration med stöd för PCL5e/c, PCL6 (PCL XL), PS3, PDF, XPS och JPEG.

När ditt företag investerar i en Toshiba e-STUDIO2020AC eller Toshiba e-studio2520AC kan ditt företag förbättra produktiviteten och dra nytta av den senaste tekniken inom utskrifts- och dokumenthantering. Den imponerande kombinationen av snabbhet, kvalitet och säkerhet gör denna A3-färgmultifunktionsskrivare till det perfekta valet för alla företag som vill effektivisera sina arbetsflöden.

Follow med till Toshiba, Canon, Sharp, Xerox, Richo, mfl

Toshiba e-studio och Papercut: En kombination som optimerar utskriftshantering

Utskriftshantering är en viktig del av dagens moderna arbetsplats. Med pappersarbete som fortfarande utgör en stor del av företagsprocesserna är det viktigt att ha en pålitlig utskriftslösning. Toshiba e-studio är en av de mest pålitliga och populära skrivarna på marknaden. Men vad händer när man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut?

Papercut är en av de mest använda programvarorna för utskriftshantering. Programvaran kan installeras på en mängd olika skrivare och gör det möjligt att hantera utskriftsprocessen på ett effektivt sätt. Med Papercut kan du spåra och övervaka utskriftsaktiviteterna, begränsa åtkomsten till utskrift och styra kostnader.

När man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut blir utskriftshantering ännu enklare och mer effektiv. Genom att installera Papercut på Toshiba e-studio får du en mängd fördelar.

Fördelar med att kombinera Toshiba e-studio med Papercut:

 1. Ökad säkerhet: Med Papercut kan du implementera säkerhetsåtgärder som lösenordsskydd och autentisering för att begränsa åtkomsten till utskrifter. Detta minskar risken för att känslig information hamnar i fel händer.
 2. Kostnadsbesparingar: Genom att använda Papercut kan du övervaka och begränsa utskriftsaktiviteter. Detta minskar utskriftskostnaderna och bidrar till att minska pappersförbrukningen.
 3. Enkelhet: Att installera Papercut på Toshiba e-studio är enkelt och kräver ingen större teknisk kunskap. Det finns även många användarvänliga funktioner som gör det enkelt att hantera utskriftsaktiviteterna.
 4. Flexibilitet: Papercut kan anpassas efter dina behov och krav. Du kan välja vilka funktioner du vill använda och anpassa programvaran efter dina specifika arbetsflöden.
 5. Ökad produktivitet: Med Papercut kan du spåra utskriftsaktiviteter och optimera utskriftsprocessen. Detta ökar produktiviteten och minskar tiden som spenderas på att hantera utskriftsproblem.

Genom att kombinera Toshiba e-studio med Papercut kan du optimera din utskriftshantering och göra den mer effektiv. Med ökad säkerhet, kostnadsbesparingar, enkelhet, flexibilitet och ökad produktivitet är det lätt att se varför denna kombination är så populär hos våra kunder.

Toshiba är en välkänd teknologitillverkare som erbjuder ett brett utbud av elektroniska produkter, inklusive bärbara datorer, TV-apparater, hårddiskar, skrivare och mycket mer. Med över 140 års erfarenhet inom branschen har Toshiba etablerat sig som en pålitlig och innovativ ledare inom teknologi.

En av Toshibas specialiteter är att tillverka högkvalitativa multifunktionsprodukter (MFP) och etikettskrivare. Dessa produkter är utformade för att underlätta och förbättra produktiviteten på arbetsplatsen. Med en MFP från Toshiba kan du enkelt skriva ut, skanna, kopiera och faxa dokument, allt från en och samma enhet. Detta minskar inte bara behovet av flera enheter, utan minskar också tiden och ansträngningen som krävs för att hantera dokumenthantering.

Toshibas etikettskrivare erbjuder också en rad funktioner som kan förbättra arbetsflödet och effektiviteten på arbetsplatsen. Dessa skrivare kan skriva ut etiketter med hög hastighet och hög kvalitet, vilket gör dem till en idealisk lösning för företag som behöver skriva ut etiketter i stora mängder. Dessutom är Toshibas etikettskrivare användarvänliga och kan integreras med olika programvarulösningar för att optimera arbetsflödet och minska pappersarbetet.

Toshibas engagemang för att tillverka högkvalitativa och innovativa produkter har gjort dem till en favorit bland både konsumenter och företag över hela världen. Oavsett om du behöver en bärbar dator, en MFP eller en etikettskrivare, kan du vara säker på att Toshiba har den teknologiska expertis och erfarenhet som krävs för att möta dina behov.