Förenkla din dokumenthantering med e-STUDIO388CS och E-studio338CS- Den ultimata multifunktionella lösningen för din arbetsgrupp.

Toshiba e-STUDIO338CS och e-STUDIO388CS är multifunktionella enheter som täcker alla dina företagsbehov med utskrift, kopiering, skanning och faxfunktioner. Dessa enheter hjälper till att effektivisera dokumentflödet i ditt företag med en produktivitet på upp till 33/38 sidor per minut. Med avancerad teknik kan du enkelt välja att fortsätta skriva ut i monokrom om du har problem med färgutskrifter.

Dessa kompakta A4-multifunktionella enheter erbjuder en enastående bildkvalitet som ger dina dokument det där extra. Även utmanande utskriftsjobb kan lösas tack vare smarta lösningar och alternativ. Med en maximal papperskapacitet på 1 451 ark säkerställs att stora utskriftsjobb körs smidigt. Den valfria Dual Scan Document Feeder-funktionen på e-STUDIO388CS gör det enklare och snabbare än någonsin att digitalisera ditt företag med en hastighet på upp till 94 bilder per minut.

Den lutningsbara färgpekskärmen och tangentbordet erbjuder enkel åtkomst till alla enhetens funktioner och egenskaper. Toshiba värnar om integriteten av din data, därför kan en valfri kortläsare läggas till e-STUDIO388CS för extra säkerhet och full kontroll över vem som har åtkomst till känsliga affärsdata.

Toshiba e-STUDIO338CS och e-STUDIO388CS är tillgångar för alla företag eller arbetsgrupper som kräver produktivitet, pålitlighet och användarvänlighet. Dessa enheter är utformade för att säkerställa konsekvent och imponerande dokumentutskrift från första utskrift till den sista.

Med en utskriftshastighet på 33/38 sidor per minut och en upplösning på upp till 1 200 x 1 200 dpi, är Toshiba e-STUDIO338CS och e-STUDIO388CS redo att hantera alla dina utskriftsbehov. Dessa enheter har en papperskapacitet på upp till 1 451 ark och kan skriva ut på papper i storlekar från A6 till A4 med en vikt på 60-176 g/m2.

Toshiba e-STUDIO338CS och e-STUDIO388CS erbjuder också utmärkt kopieringskvalitet med en upplösning på upp till 600 x 600 dpi och en zoomkapacitet på 25-400%. Dessa enheter kan också skanna i en upplösning på upp till 600 x 600 dpi med en hastighet på upp till 60 bilder per minut.

Toshiba e-STUDIO338CS och e-STUDIO388CS är också utrustade med en rad säkerhetsfunktioner, inklusive IP-adressfilter, portfilter, stöd för SNMPv3, SSL och IPSec-protokoll, 802.1x autentisering, operatörslåsning och diskrensning.

Toshiba e-STUDIO338CS och e-STUDIO388CS är två allt-i-ett A4-färgmultifunktionsenheter som täcker alla dina dagliga företagsbehov med funktioner för utskrift, kopiering, skanning och fax. Dessa enheter hjälper till att effektivisera ditt företags dokumentflöde med en produktivitet på upp till 33/38 sidor per minut.

Den skarpa tekniken som används i dessa enheter garanterar att dina färgutskrifter inte stannar upp, du kan enkelt välja att fortsätta skriva ut i monokromt istället. Detta säkerställer en konsekvent och imponerande dokumentutgång från första till sista utskrift.

e-STUDIO338CS och e-STUDIO388CS är tillgångar till vilken verksamhet eller arbetsgrupp som kräver produktivitet, tillförlitlighet och användarvänlighet. Dessa kompakta A4-multifunktionsenheter erbjuder en anmärkningsvärd bildkvalitet som ger dina dokument den “wow-faktor” som behövs för att imponera på dina kunder.

Även utmanande utskriftsjobb kan uppfyllas tack vare en smart serie av alternativ och lösningar. En maximal papperskapacitet på 1 451 ark säkerställer att stora utskriftsjobb körs utan problem. Det valfria dubbel-skanningsdokumentmataren på e-STUDIO388CS gör det enkelt och snabbt för ditt företag att gå över till digitalisering med sin snabba bearbetningstid på upp till 94 bilder per minut.

Den lutande, färgstyrda pekskärmen och tangentbordet erbjuder en enkel åtkomst till alla enhetens funktioner och egenskaper. Hos Toshiba tar vi dataskyddet på allvar, så en valfri kortläsare kan läggas till e-STUDIO388CS för en extra säkerhetsnivå – vilket ger dig full kontroll över vem som har tillgång till känsliga affärsdata.

Båda enheterna levereras med en starttoner, och det finns även möjlighet att lägga till extra tillbehör som en justerbar skrivbordsställning och en papperslåda med högre kapacitet. Med en imponerande maximal utskriftsupplösning på 1 200 x 1 200 dpi och en första utskriftstid på cirka 8,5/8 sekunder, är dessa enheter en utmärkt investering för ditt företag och kommer att leverera enastående resultat varje gång.

Toshibas molnförberedda och säkra lösningar för det nya hybridarbetsmiljön

I dagens hybridarbetsmiljö är tillgång till information avgörande och måste vara tillgängligt när som helst och var som helst för att upprätthålla maximal produktivitet och effektivitet. Toshiba förstår behovet av säker information och erbjuder molnberedda produkter och lösningar med ett team av experter för att förbättra arbetsflödet och utskriftsfunktionerna.

Toshibas innovativa funktioner och smartare lösningar är utformade för att öka produktiviteten, samtidigt som vi säkerställer informationssäkerheten. Vi har implementerat nya funktioner för att öka produktiviteten med visionen Together Information – att hjälpa människor och organisationer att dela information mer effektivt genom bättre produkter och lösningar. I linje med behoven i den nya normala arbetsmiljön är serien utrustad med funktioner som möjliggör icke-kontakt, icke-ansikte-mot-ansikte och fjärrarbete.

Med de senaste teknologiska framstegen och säkerhetsstandarderna levererar Toshiba skräddarsydda lösningar från början till slut som hjälper dig att smidigt och säkert navigera dagens digitala arbetsplats. Dessutom uppfyller Toshibas multifunktionella utskriftssystem de högsta miljökraven. 

Toners toshiba hp konicaminolta oki brother samsung

e-STUDIO338CS är den perfekta multifunktionsprodukten för dokumenthantering i färg och svartvitt för kontor och mindre arbetsgrupper. Med en utskriftshastighet på upp till 33 sidor per minut i färg och en papperskapacitet på 250 ark samt duplex för dubbelsidiga utskrifter som standard, har denna MFP allt som behövs för att effektivisera ditt kontors arbetsflöde. Den maximala papperskapaciteten på 1451 ark fördelat på två extrakassetter innebär att du aldrig behöver oroa dig för att papperet ska ta slut. Denna MFP har även en dokumentmatare som hanterar upp till 50 ark vid inläsningen, flexibel uppkoppling med 10/100/1000BaseT samt levereras startklar med toner och trummor.

e-STUDIO388CS är en multifunktionsskrivare i färg och svartvitt med fax som standard. Med en imponerande utskriftshastighet på upp till 38 sidor per minut i färg är denna MFP perfekt anpassad för kontor och mindre till medelstora arbetsgrupper. Den arbetar i format upp till A4 och har en papperskapacitet på 250 ark, samt duplex för dubbelsidiga utskrifter som standard. Med den maximala papperskapaciteten på 1451 ark fördelat på två extrakassetter behöver du aldrig oroa dig för pappersbrist. e-STUDIO388CS har också en dokumentmatare som hanterar upp till 50 ark vid inläsningen och levereras startklar med toner och trummor. Den är en multifunktionsskrivare med hårddisk och nätverkskompatibilitet som standard och har en imponerande utskriftskvalitet som ger dig professionella resultat varje gång.

Follow med till Toshiba, Canon, Sharp, Xerox, Richo, mfl

Toshiba e-studio och Papercut: En kombination som optimerar utskriftshantering

Utskriftshantering är en viktig del av dagens moderna arbetsplats. Med pappersarbete som fortfarande utgör en stor del av företagsprocesserna är det viktigt att ha en pålitlig utskriftslösning. Toshiba e-studio är en av de mest pålitliga och populära skrivarna på marknaden. Men vad händer när man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut?

Papercut är en av de mest använda programvarorna för utskriftshantering. Programvaran kan installeras på en mängd olika skrivare och gör det möjligt att hantera utskriftsprocessen på ett effektivt sätt. Med Papercut kan du spåra och övervaka utskriftsaktiviteterna, begränsa åtkomsten till utskrift och styra kostnader.

När man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut blir utskriftshantering ännu enklare och mer effektiv. Genom att installera Papercut på Toshiba e-studio får du en mängd fördelar.

Fördelar med att kombinera Toshiba e-studio med Papercut:

  1. Ökad säkerhet: Med Papercut kan du implementera säkerhetsåtgärder som lösenordsskydd och autentisering för att begränsa åtkomsten till utskrifter. Detta minskar risken för att känslig information hamnar i fel händer.
  2. Kostnadsbesparingar: Genom att använda Papercut kan du övervaka och begränsa utskriftsaktiviteter. Detta minskar utskriftskostnaderna och bidrar till att minska pappersförbrukningen.
  3. Enkelhet: Att installera Papercut på Toshiba e-studio är enkelt och kräver ingen större teknisk kunskap. Det finns även många användarvänliga funktioner som gör det enkelt att hantera utskriftsaktiviteterna.
  4. Flexibilitet: Papercut kan anpassas efter dina behov och krav. Du kan välja vilka funktioner du vill använda och anpassa programvaran efter dina specifika arbetsflöden.
  5. Ökad produktivitet: Med Papercut kan du spåra utskriftsaktiviteter och optimera utskriftsprocessen. Detta ökar produktiviteten och minskar tiden som spenderas på att hantera utskriftsproblem.

Genom att kombinera Toshiba e-studio med Papercut kan du optimera din utskriftshantering och göra den mer effektiv. Med ökad säkerhet, kostnadsbesparingar, enkelhet, flexibilitet och ökad produktivitet är det lätt att se varför denna kombination är så populär hos våra kunder.

Toshiba är en välkänd teknologitillverkare som erbjuder ett brett utbud av elektroniska produkter, inklusive bärbara datorer, TV-apparater, hårddiskar, skrivare och mycket mer. Med över 140 års erfarenhet inom branschen har Toshiba etablerat sig som en pålitlig och innovativ ledare inom teknologi.

En av Toshibas specialiteter är att tillverka högkvalitativa multifunktionsprodukter (MFP) och etikettskrivare. Dessa produkter är utformade för att underlätta och förbättra produktiviteten på arbetsplatsen. Med en MFP från Toshiba kan du enkelt skriva ut, skanna, kopiera och faxa dokument, allt från en och samma enhet. Detta minskar inte bara behovet av flera enheter, utan minskar också tiden och ansträngningen som krävs för att hantera dokumenthantering.

Toshibas etikettskrivare erbjuder också en rad funktioner som kan förbättra arbetsflödet och effektiviteten på arbetsplatsen. Dessa skrivare kan skriva ut etiketter med hög hastighet och hög kvalitet, vilket gör dem till en idealisk lösning för företag som behöver skriva ut etiketter i stora mängder. Dessutom är Toshibas etikettskrivare användarvänliga och kan integreras med olika programvarulösningar för att optimera arbetsflödet och minska pappersarbetet.

Toshibas engagemang för att tillverka högkvalitativa och innovativa produkter har gjort dem till en favorit bland både konsumenter och företag över hela världen. Oavsett om du behöver en bärbar dator, en MFP eller en etikettskrivare, kan du vara säker på att Toshiba har den teknologiska expertis och erfarenhet som krävs för att möta dina behov.