Förenkla din dokumenthantering med e-STUDIO388CP.

Behöver du en pålitlig färgskrivare som kan hantera dina höga utskriftsvolymer? Då är Toshiba e-studio388CP lösningen för dig! Med en hastighet på 38 sidor per minut och en snabb uppvärmningstid på bara 15 sekunder från viloläge, är denna skrivare redo att användas när du är det.

Den kan hantera ett brett utbud av papperstorlekar och vikter, med stöd för A6-A4 och anpassade storlekar samt en vikt på 60-176 g/m2. Med en papperskapacitet på upp till 1 451 ark, behöver du inte oroa dig för att behöva ladda på papperet hela tiden.

Toshiba e-studio388CP levereras med en stor 4,3-tums färgpekskärm som gör att du enkelt kan navigera genom alla funktioner. Dessutom har den en standardminneskapacitet på 1 GB som kan uppgraderas till 1 GB, vilket garanterar en smidig och effektiv utskriftsprocess.

Skrivaren är utrustad med en rad olika gränssnitt, inklusive 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T (inklusive IPv6), High Speed USB 2.0 och WLAN (IEEE802.11 ac/a/b/g/n). Dessutom har den en mängd olika säkerhetsfunktioner, såsom privat utskrift, IP-adressfilter, 802.1x-autentisering och diskrensning.

Om du behöver utöka papperskapaciteten kan du välja mellan olika alternativ, såsom en 550-arks låda eller en 650-arks duo-låda med en bypass på 100 ark. Det finns även möjlighet att lägga till ett trådlöst LAN-modul, en hårddisk eller en Forms & Barcode Card.

Toshiba e-studio388CP har en imponerande upplösning på upp till 1 200 x 1 200 dpi och kan skriva ut den första sidan på bara 7 sekunder. Den stöder även en mängd olika utskriftsfunktioner, såsom Universal Printer Driver, utskrift från USB och flera sidor per ark.

Med stöd för Windows, Mac OS X, Linux/Unix, Novell NetWare, Citrix och SAP, kan du vara säker på att din nya skrivare fungerar med ditt befintliga system. Dessutom finns det mobilutskriftsalternativ såsom AirPrint, Mopria Print Service och Google Cloud Print.

Toshiba e-studio388CP levereras med en starttoner så att du kan komma igång direkt. Så om du behöver en pålitlig, högpresterande färgskrivare, är Toshiba e-studio388CP ett utmärkt val för dig.

 
 

 

Toshibas molnförberedda och säkra lösningar för det nya hybridarbetsmiljön

I dagens hybridarbetsmiljö är tillgång till information avgörande och måste vara tillgängligt när som helst och var som helst för att upprätthålla maximal produktivitet och effektivitet. Toshiba förstår behovet av säker information och erbjuder molnberedda produkter och lösningar med ett team av experter för att förbättra arbetsflödet och utskriftsfunktionerna.

Toshibas innovativa funktioner och smartare lösningar är utformade för att öka produktiviteten, samtidigt som vi säkerställer informationssäkerheten. Vi har implementerat nya funktioner för att öka produktiviteten med visionen Together Information – att hjälpa människor och organisationer att dela information mer effektivt genom bättre produkter och lösningar. I linje med behoven i den nya normala arbetsmiljön är serien utrustad med funktioner som möjliggör icke-kontakt, icke-ansikte-mot-ansikte och fjärrarbete.

Med de senaste teknologiska framstegen och säkerhetsstandarderna levererar Toshiba skräddarsydda lösningar från början till slut som hjälper dig att smidigt och säkert navigera dagens digitala arbetsplats. Dessutom uppfyller Toshibas multifunktionella utskriftssystem de högsta miljökraven. 

Toners toshiba hp konicaminolta oki brother samsung

Ska du skaffa en ny färgskrivare till ditt företag? Kanske letar du efter en pålitlig maskin som kan hantera dina höga utskriftsvolymer. Toshiba e-studio388CP är en högpresterande skrivare som kan skriva ut upp till 38 sidor per minut med en imponerande upplösning på upp till 1 200 x 1 200 dpi.

Denna skrivare är idealisk för en mängd olika utskriftsbehov och kan hantera olika storlekar och vikter på papper, från A6-A4 och anpassade storlekar samt en vikt på 60-176 g/m2. Dessutom har den en papperskapacitet på upp till 1 451 ark, så att du inte behöver fylla på papperet hela tiden.

Toshiba e-studio388CP har en snabb uppvärmningstid på bara 15 sekunder från viloläge och levereras med en stor 4,3-tums färgpekskärm som gör att du enkelt kan navigera genom alla funktioner. Med en standardminneskapacitet på 1 GB som kan uppgraderas till 1 GB, garanterar denna skrivare en smidig och effektiv utskriftsprocess.

Skrivaren är utrustad med flera gränssnitt, inklusive 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T (inklusive IPv6), High Speed USB 2.0 och WLAN (IEEE802.11 ac/a/b/g/n). Dessutom har den en mängd olika säkerhetsfunktioner, såsom privat utskrift, IP-adressfilter, 802.1x-autentisering och diskrensning.

Toshiba e-studio388CP är också flexibel när det gäller att utöka papperskapaciteten. Det finns flera alternativ, såsom en 550-arks låda eller en 650-arks duo-låda med en bypass på 100 ark. Det finns även möjlighet att lägga till ett trådlöst LAN-modul, en hårddisk eller en Forms & Barcode Card.

Follow med till Toshiba, Canon, Sharp, Xerox, Richo, mfl

Toshiba e-studio och Papercut: En kombination som optimerar utskriftshantering

Utskriftshantering är en viktig del av dagens moderna arbetsplats. Med pappersarbete som fortfarande utgör en stor del av företagsprocesserna är det viktigt att ha en pålitlig utskriftslösning. Toshiba e-studio är en av de mest pålitliga och populära skrivarna på marknaden. Men vad händer när man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut?

Papercut är en av de mest använda programvarorna för utskriftshantering. Programvaran kan installeras på en mängd olika skrivare och gör det möjligt att hantera utskriftsprocessen på ett effektivt sätt. Med Papercut kan du spåra och övervaka utskriftsaktiviteterna, begränsa åtkomsten till utskrift och styra kostnader.

När man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut blir utskriftshantering ännu enklare och mer effektiv. Genom att installera Papercut på Toshiba e-studio får du en mängd fördelar.

Fördelar med att kombinera Toshiba e-studio med Papercut:

  1. Ökad säkerhet: Med Papercut kan du implementera säkerhetsåtgärder som lösenordsskydd och autentisering för att begränsa åtkomsten till utskrifter. Detta minskar risken för att känslig information hamnar i fel händer.
  2. Kostnadsbesparingar: Genom att använda Papercut kan du övervaka och begränsa utskriftsaktiviteter. Detta minskar utskriftskostnaderna och bidrar till att minska pappersförbrukningen.
  3. Enkelhet: Att installera Papercut på Toshiba e-studio är enkelt och kräver ingen större teknisk kunskap. Det finns även många användarvänliga funktioner som gör det enkelt att hantera utskriftsaktiviteterna.
  4. Flexibilitet: Papercut kan anpassas efter dina behov och krav. Du kan välja vilka funktioner du vill använda och anpassa programvaran efter dina specifika arbetsflöden.
  5. Ökad produktivitet: Med Papercut kan du spåra utskriftsaktiviteter och optimera utskriftsprocessen. Detta ökar produktiviteten och minskar tiden som spenderas på att hantera utskriftsproblem.

Genom att kombinera Toshiba e-studio med Papercut kan du optimera din utskriftshantering och göra den mer effektiv. Med ökad säkerhet, kostnadsbesparingar, enkelhet, flexibilitet och ökad produktivitet är det lätt att se varför denna kombination är så populär hos våra kunder.

Toshiba är en välkänd teknologitillverkare som erbjuder ett brett utbud av elektroniska produkter, inklusive bärbara datorer, TV-apparater, hårddiskar, skrivare och mycket mer. Med över 140 års erfarenhet inom branschen har Toshiba etablerat sig som en pålitlig och innovativ ledare inom teknologi.

En av Toshibas specialiteter är att tillverka högkvalitativa multifunktionsprodukter (MFP) och etikettskrivare. Dessa produkter är utformade för att underlätta och förbättra produktiviteten på arbetsplatsen. Med en MFP från Toshiba kan du enkelt skriva ut, skanna, kopiera och faxa dokument, allt från en och samma enhet. Detta minskar inte bara behovet av flera enheter, utan minskar också tiden och ansträngningen som krävs för att hantera dokumenthantering.

Toshibas etikettskrivare erbjuder också en rad funktioner som kan förbättra arbetsflödet och effektiviteten på arbetsplatsen. Dessa skrivare kan skriva ut etiketter med hög hastighet och hög kvalitet, vilket gör dem till en idealisk lösning för företag som behöver skriva ut etiketter i stora mängder. Dessutom är Toshibas etikettskrivare användarvänliga och kan integreras med olika programvarulösningar för att optimera arbetsflödet och minska pappersarbetet.

Toshibas engagemang för att tillverka högkvalitativa och innovativa produkter har gjort dem till en favorit bland både konsumenter och företag över hela världen. Oavsett om du behöver en bärbar dator, en MFP eller en etikettskrivare, kan du vara säker på att Toshiba har den teknologiska expertis och erfarenhet som krävs för att möta dina behov.