Toshiba e-STUDIO400AC – den moderna multifunktionsmaskinen för dagens kontorsmiljö.

Toshiba e-STUDIO400AC är en multifunktionsmaskin i A4-format som är speciellt utvecklad för dagens moderna kontorsmiljö. Produkten är utvecklad med samma plattform som Toshibas A3-modeller för att ge samma funktionalitet och användargränssnitt vilket underlättar handhavandet av dokumentflödet inom företaget vid val av olika modeller. Toshiba e-STUDIO400AC har en papperskapacitet på upp till 3200 ark, vilket ger möjlighet att hantera stora utskriftsvolymer utan att behöva byta papper lika ofta. Utskrift, skanning och kopiering är standardfunktioner och maskinen kan utrustas med fax.

Premiumfärger Toshiba e-STUDIO400AC är utrustad med avancerad färghantering med ICC-stöd för att skapa korrekta färger vid grafiska utskrifter. Maskinen har en högsta upplösning på 1200 x 1200 dpi och skriver ut skarpa detaljer i upp till 40 sidor per minut. Drivrutinen är mycket enkel att använda och ger oändliga möjligheter. Den är densamma som övriga produkter i Toshibas sortiment.

Användarvänlig Toshiba e-STUDIO400AC är mycket användarvänlig med en stor och tydlig färgdisplay med ett intuitivt användargränssnitt, med tydliga ikoner och all information på svenska. Som tillval finns även tangentbord samt siffertangentbord för att underlätta inmatning av information.

Säkerhet Data på hårddisken är alltid skyddad med 256-bitars AES-kryptering och krypteringsnyckeln är samtidigt säkert lagrad på hårddisken. Toshiba e-STUDIO400AC är utrustad med Toshiba Secure HDD som kan avsevärt minska risken för eventuella informationsläckage. Om hårddisken tas bort från produkten och installeras i t.ex. en PC, kasseras krypteringsnyckeln och all data blir obrukbar och kan inte längre läsas.

Toshiba e-STUDIO400AC är en multifunktionsmaskin som passar perfekt för företag som vill ha hög kvalitet på utskrifter och samtidigt optimera sin dokumenthantering. Toshiba e-STUDIO400AC är utrustad med utmärkt färghantering, är mycket användarvänlig och har hög säkerhet. Maskinen har samma funktionalitet som Toshibas A3-modeller och har en papperskapacitet på upp till 3200 ark.

2Printit och Toshiba e-STUDIO 2Printit är en erfaren partner som kan hjälpa dig med allt från installation till underhåll av Toshibas e-STUDIO-serien. De kan hjälpa dig att välja rätt modell för dina behov och hjälpa dig att optimera din skrivarpark genom att integrera Toshiba e-STUDIO400AC med andra maskiner från samma serie.

2Printit erbjuder olika lösningar som hjälper dig att minska dina utskriftskostnader genom att välja rätt skrivare för ditt företag och optimera din skrivarpark. Genom att integrera Toshiba e-STUDIO400AC med andra maskiner från samma serie kan du minska kostnaderna för inköp av toner genom att använda samma toner till alla maskiner.

2Printit har erfarenhet av att arbeta med företag i olika branscher och kan erbjuda anpassade lösningar för att passa dina behov. De kan hjälpa dig att optimera din skrivarpark och minska dina utskriftskostnader genom att hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Toshiba e-STUDIO400AC är en multifunktionsmaskin som passar perfekt för företag som vill ha hög kvalitet på utskrifter och samtidigt optimera sin dokumenthantering. Maskinen är utrustad med utmärkt färghantering, är mycket användarvänlig och har hög säkerhet. Genom att integrera Toshiba e-STUDIO400AC med andra maskiner från samma serie kan du minska kostnaderna för inköp av toner genom att använda samma toner till alla maskiner. 2Printit kan hjälpa dig med allt från installation till underhåll av Toshibas e-STUDIO-serien och kan erbjuda anpassade lösningar för att optimera din skrivarpark och minska dina utskriftskostnader.

Toshibas molnförberedda och säkra lösningar för det nya hybridarbetsmiljön

I dagens hybridarbetsmiljö är tillgång till information avgörande och måste vara tillgängligt när som helst och var som helst för att upprätthålla maximal produktivitet och effektivitet. Toshiba förstår behovet av säker information och erbjuder molnberedda produkter och lösningar med ett team av experter för att förbättra arbetsflödet och utskriftsfunktionerna.

Toshibas innovativa funktioner och smartare lösningar är utformade för att öka produktiviteten, samtidigt som vi säkerställer informationssäkerheten. Vi har implementerat nya funktioner för att öka produktiviteten med visionen Together Information – att hjälpa människor och organisationer att dela information mer effektivt genom bättre produkter och lösningar. I linje med behoven i den nya normala arbetsmiljön är serien utrustad med funktioner som möjliggör icke-kontakt, icke-ansikte-mot-ansikte och fjärrarbete.

Med de senaste teknologiska framstegen och säkerhetsstandarderna levererar Toshiba skräddarsydda lösningar från början till slut som hjälper dig att smidigt och säkert navigera dagens digitala arbetsplats. Dessutom uppfyller Toshibas multifunktionella utskriftssystem de högsta miljökraven. 

Toners toshiba hp konicaminolta oki brother samsung

Toshiba e-STUDIO330AC och Toshiba e-STUDIO400AC – samma förbrukning, hög kvalitetToshiba e-STUDIO330AC och Toshiba e-STUDIO400AC – samma förbrukning, hög kvalitet

Toshiba e-STUDIO330AC och e-STUDIO400AC är två av Toshibas mest populära multifunktionsmaskiner för företag. En av fördelarna med dessa maskiner är att de använder samma tonerkassetter, vilket ger en konsistent utskriftskvalitet och samma förbrukning oavsett vilken modell du väljer. Här är några av fördelarna med Toshiba e-STUDIO330AC och e-STUDIO400AC:

Premiumfärger Toshiba e-STUDIO330AC och e-STUDIO400AC är utrustade med avancerad färghantering med ICC-stöd för att skapa korrekta färger vid grafiska utskrifter. Med högsta upplösning på 1200 x 1200 dpi skriver de ut skarpa detaljer i upp till 33 sidor per minut, vilket gör dem till utmärkta maskiner för företag som hanterar grafiska utskrifter.

Användarvänlig Toshiba e-STUDIO330AC och e-STUDIO400AC är mycket användarvänliga med stora och tydliga färgdisplayer med ett intuitivt användargränssnitt. De har tydliga ikoner och all information visas på svenska. Som tillval finns även tangentbord samt siffertangentbord. Maskinerna är lätta att använda, vilket sparar tid och minskar behovet av utbildning.

Säkerhet Data på hårddisken är alltid skyddad med 256-bitars AES-kryptering, och krypteringsnyckeln är samtidigt säkert lagrad på hårddisken. Toshiba e-STUDIO330AC och e-STUDIO400AC är utrustade med Toshiba Secure HDD, vilket kan avsevärt minska risken för eventuella informationsläckage. Om hårddisken tas bort från produkten och installeras i t.ex. en PC, kasseras krypteringsnyckeln och all data blir obrukbar och kan inte längre läsas.

Papperskapacitet Toshiba e-STUDIO330AC och e-STUDIO400AC kan utrustas med ett flertal papperskassetter vilket ger en papperskapacitet på upp till 3200 ark. Detta är idealiskt för företag som hanterar stora utskriftsvolymer och vill undvika att behöva byta papper lika ofta.

2Printit och Toshiba e-STUDIO 2Printit är ett företag med stor erfarenhet av Toshibas e-STUDIO-serie och kan hjälpa dig med allt från installation till underhåll av dessa maskiner. De kan hjälpa dig att välja rätt modell för dina behov och hjälpa dig att optimera din skrivarpark genom att integrera Toshiba e-STUDIO330AC eller e-STUDIO400AC med andra maskiner från samma serie.

2Printit erbjuder också olika lösningar för att minimera dina utskriftskostnader. Med hjälp av deras utskriftsanalys kan de analysera ditt företags utskriftsvanor och ge dig råd om hur du kan optimera dina utskriftskostnader genom att minska pappers- och tonerförbrukningen. Ett annat sätt som 2Printit kan hjälpa dig att minska dina utskriftskostnader är genom att integrera din skrivarpark med Toshiba e-STUDIO-serien. Eftersom alla maskinerna i Toshiba e-STUDIO-serien använder samma gränssnitt i panelen är det lägg att integrera de olika modellerna tillsammans i din utskriftslösning.

Toshiba e-STUDIO330AC och e-STUDIO400AC använder samma tonerkassetter vilket gör att de har samma förbrukning oavsett vilken modell du väljer. Detta gör det enklare att underhålla din skrivarpark och att hålla kontroll på dina kostnader.

Toshiba e-STUDIO330AC och e-STUDIO400AC är två utmärkta multifunktionsmaskiner för företag som vill ha högsta kvalitet på utskrifter och samtidigt minimera sina utskriftskostnader. Med enkel användning, hög säkerhet och premiumfärger kan de hjälpa företag att hantera sin dokumenthantering på ett smidigt och effektivt sätt. 2Printit är en erfaren partner som kan hjälpa dig med allt från installation till underhåll av Toshiba e-STUDIO-serien och erbjuder olika lösningar för att hjälpa dig att optimera din skrivarpark och minska dina utskriftskostnader.

Follow med till Toshiba, Canon, Sharp, Xerox, Richo, mfl

Toshiba e-studio och Papercut: En kombination som optimerar utskriftshantering

Utskriftshantering är en viktig del av dagens moderna arbetsplats. Med pappersarbete som fortfarande utgör en stor del av företagsprocesserna är det viktigt att ha en pålitlig utskriftslösning. Toshiba e-studio är en av de mest pålitliga och populära skrivarna på marknaden. Men vad händer när man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut?

Papercut är en av de mest använda programvarorna för utskriftshantering. Programvaran kan installeras på en mängd olika skrivare och gör det möjligt att hantera utskriftsprocessen på ett effektivt sätt. Med Papercut kan du spåra och övervaka utskriftsaktiviteterna, begränsa åtkomsten till utskrift och styra kostnader.

När man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut blir utskriftshantering ännu enklare och mer effektiv. Genom att installera Papercut på Toshiba e-studio får du en mängd fördelar.

Fördelar med att kombinera Toshiba e-studio med Papercut:

  1. Ökad säkerhet: Med Papercut kan du implementera säkerhetsåtgärder som lösenordsskydd och autentisering för att begränsa åtkomsten till utskrifter. Detta minskar risken för att känslig information hamnar i fel händer.
  2. Kostnadsbesparingar: Genom att använda Papercut kan du övervaka och begränsa utskriftsaktiviteter. Detta minskar utskriftskostnaderna och bidrar till att minska pappersförbrukningen.
  3. Enkelhet: Att installera Papercut på Toshiba e-studio är enkelt och kräver ingen större teknisk kunskap. Det finns även många användarvänliga funktioner som gör det enkelt att hantera utskriftsaktiviteterna.
  4. Flexibilitet: Papercut kan anpassas efter dina behov och krav. Du kan välja vilka funktioner du vill använda och anpassa programvaran efter dina specifika arbetsflöden.
  5. Ökad produktivitet: Med Papercut kan du spåra utskriftsaktiviteter och optimera utskriftsprocessen. Detta ökar produktiviteten och minskar tiden som spenderas på att hantera utskriftsproblem.

Genom att kombinera Toshiba e-studio med Papercut kan du optimera din utskriftshantering och göra den mer effektiv. Med ökad säkerhet, kostnadsbesparingar, enkelhet, flexibilitet och ökad produktivitet är det lätt att se varför denna kombination är så populär hos våra kunder.

Toshiba är en välkänd teknologitillverkare som erbjuder ett brett utbud av elektroniska produkter, inklusive bärbara datorer, TV-apparater, hårddiskar, skrivare och mycket mer. Med över 140 års erfarenhet inom branschen har Toshiba etablerat sig som en pålitlig och innovativ ledare inom teknologi.

En av Toshibas specialiteter är att tillverka högkvalitativa multifunktionsprodukter (MFP) och etikettskrivare. Dessa produkter är utformade för att underlätta och förbättra produktiviteten på arbetsplatsen. Med en MFP från Toshiba kan du enkelt skriva ut, skanna, kopiera och faxa dokument, allt från en och samma enhet. Detta minskar inte bara behovet av flera enheter, utan minskar också tiden och ansträngningen som krävs för att hantera dokumenthantering.

Toshibas etikettskrivare erbjuder också en rad funktioner som kan förbättra arbetsflödet och effektiviteten på arbetsplatsen. Dessa skrivare kan skriva ut etiketter med hög hastighet och hög kvalitet, vilket gör dem till en idealisk lösning för företag som behöver skriva ut etiketter i stora mängder. Dessutom är Toshibas etikettskrivare användarvänliga och kan integreras med olika programvarulösningar för att optimera arbetsflödet och minska pappersarbetet.

Toshibas engagemang för att tillverka högkvalitativa och innovativa produkter har gjort dem till en favorit bland både konsumenter och företag över hela världen. Oavsett om du behöver en bärbar dator, en MFP eller en etikettskrivare, kan du vara säker på att Toshiba har den teknologiska expertis och erfarenhet som krävs för att möta dina behov.