Toshiba e-STUDIO6525AC – En multifunktionsskrivare för moderna kontorsmiljöerToshiba e-STUDIO6525AC är en modern multifunktionsskrivare i A3-format som har utvecklats med tanke på dagens moderna kontorsmiljöer. Den här multifunktionsskrivaren är en av 2Printits mest sålda maskiner till kunder med stora utskriftsbehov. Med sin höga hastighet, färgkvalitet och användarvänliga gränssnitt ger den hög produktivitet och kvalitetsresultat som passar de flesta företag.Multifunktionsskrivare med hög hastighetToshiba e-STUDIO6525AC är en multifunktionsskrivare med hög hastighet, med en utskriftshastighet på upp till 65 sidor per minut i både färg och svartvitt. Med denna utskriftshastighet är det lätt att ta ut högkvalitativa utskrifter på kort tid. Maskinen är också utrustad med en stor och tydlig pekskärm i färg med svepfunktion, vilket gör det enkelt att navigera genom funktionerna.Avancerad färghantering med högsta upplösningToshiba e-STUDIO6525AC är utrustad med avancerad färghantering med ICC-stöd som ger korrekta färger vid grafiska utskrifter. Med en högsta upplösning på 3600 x 1200 dpi skriver denna multifunktionsskrivare ut skarpa och detaljerade utskrifter. Den har också en papperskapacitet på upp till 5200 ark och kan skriva ut på papper med en gramvikt upp till 300 g/m².Användarvänlig multifunktionsskrivareToshiba e-STUDIO6525AC är mycket användarvänlig med en stor och tydlig färgdisplay och ett intuitivt användargränssnitt med tydliga ikoner och all information på svenska. Som tillval finns även tangentbord samt siffertangentbord. Denna multifunktionsskrivare är också utformad för att vara utrymmesbesparande, vilket gör den idealisk för mindre kontorsmiljöer.Miljövänlig och säker multifunktionsskrivareToshiba e-STUDIO6525AC är anpassad till dagens miljökrav och är utrustad med funktioner för att skydda data. Data på hårddisken är skyddad med 256-bitars AES-kryptering, TPM (Trusted Platform Module) samt Anti-Malware. Detta garanterar att allt känsligt data som skrivs ut eller skannas med denna multifunktionsskrivare är säkert.Tillval för maximal funktionalitetToshiba e-STUDIO6525AC kan utrustas med olika typer av efterbehandlare och ett flertal papperskassetter, vilket ger en papperskapacitet på upp till 5200 ark. Efterbehandlare med vik- och häftenhet finns som tillval för att få maximal funktionalitet.

Sammanfattningsvis kan sägas att Toshiba e-STUDIO6525AC är den ultimata multifunktionsskrivaren för dagens moderna kontorsmiljö. Den har allt som behövs för hög produktivitet och enkel användning, samtidigt som den är miljövänlig och säker. Med en imponerande utskriftskapacitet på 65 sidor per minut i färg och svartvitt, avancerad färghantering med ICC-stöd och möjlighet att skriva ut på en mängd olika utskriftsmedia, är denna skrivare idealisk för alla som behöver skapa högkvalitativt tryckt material i stora volymer.Som en av 2Printits mest sålda maskiner är det uppenbart att Toshiba e-STUDIO6525AC har imponerat på många kunder som har stora utskriftsbehov. Så om du också vill ta din utskriftsproduktion till en ny nivå, så är Toshiba e-STUDIO6525AC det självklara valet.Kontakta oss på 2Printit idag för att lära dig mer om denna fantastiska multifunktionsskrivare och för att få hjälp med att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig de bästa skrivarlösningarna till konkurrenskraftiga priser och med en kundservice i världsklass. Låt oss hjälpa dig att få ut det mesta av din utskriftsproduktion och ta dina affärer till nya höjder!

Toshibas molnförberedda och säkra lösningar för det nya hybridarbetsmiljön

I dagens hybridarbetsmiljö är tillgång till information avgörande och måste vara tillgängligt när som helst och var som helst för att upprätthålla maximal produktivitet och effektivitet. Toshiba förstår behovet av säker information och erbjuder molnberedda produkter och lösningar med ett team av experter för att förbättra arbetsflödet och utskriftsfunktionerna.

Toshibas innovativa funktioner och smartare lösningar är utformade för att öka produktiviteten, samtidigt som vi säkerställer informationssäkerheten. Vi har implementerat nya funktioner för att öka produktiviteten med visionen Together Information – att hjälpa människor och organisationer att dela information mer effektivt genom bättre produkter och lösningar. I linje med behoven i den nya normala arbetsmiljön är serien utrustad med funktioner som möjliggör icke-kontakt, icke-ansikte-mot-ansikte och fjärrarbete.

Med de senaste teknologiska framstegen och säkerhetsstandarderna levererar Toshiba skräddarsydda lösningar från början till slut som hjälper dig att smidigt och säkert navigera dagens digitala arbetsplats. Dessutom uppfyller Toshibas multifunktionella utskriftssystem de högsta miljökraven. 

Toners toshiba hp konicaminolta oki brother samsung

Toshiba e-STUDIO6525AC-serien är en populär Serie som består av sex olika modeller: e-STUDIO2525AC, e-STUDIO3025AC, e-STUDIO3525AC, e-STUDIO4525AC, e-STUDIO5525AC och e-STUDIO6525AC.

Fördelen med att ha flera maskiner från samma modellserie är att alla maskinerna använder samma toner och förbrukningsmaterial. Detta innebär att du kan beställa samma toner till alla maskiner och slipper att lagra flera olika typer av tonerkassetter. Detta bidrar också till att minska kostnaderna och förenkla underhållet av skrivarparken.

Detta är några av de mest uppskattade funktionerna på Toshiba: e-STUDIO2525AC, e-STUDIO3025AC, e-STUDIO3525AC, e-STUDIO4525AC, e-STUDIO5525AC och e-STUDIO6525AC.

 • Multifunktionella enheter som integrerar och förenklar arbetsflöden samtidigt som de förbättrar effektiviteten.
 • Auto-kalibrering garanterar perfekt bildkvalitet med konsekventa färger och kristallklara linjer från första till sista sidan.
 • Bildåterhämtningsmenyn hjälper inom några minuter genom att ge enkel vägledning (inklusive en film) för kunder.
 • RGB-färgsubstitution ger exakta färger med kontorsprogram så att dokument skrivs ut precis som du vill.
 • Multi Station Print Solution gör det möjligt att skicka utskriftsjobb från din dator och hämta dem från upp till 50 olika MFP-enheter genom autentisering på enheten.
 • Avbryt utskriftsjobb är en ny bekväm funktion för att hoppa över kön för utskrifter med första prioritet.
 • Inbäddad optisk teckenigenkänning (OCR) förenklar skapandet av sökbara PDF: er och redigerbara dokumentformat som Microsoft Word.
 • Skriv ut till USB är bra för att arbeta med dokument på språng, inklusive skapandet av PDF/A-2-filer som är lämpliga för långsiktig arkivering.
 • Förhandsgranska skanning och fax gör det möjligt att granska, rotera och modifiera skannade dokument eller inkommande fax innan du sparar eller skriver ut dem.
 • Enkel anslutning till mobila enheter via AirPrint eller Mopria Print Service.
 • Du kan få tillgång till ännu fler mobila utskrifts- och skanningsfunktioner genom att lägga till den valfria Wi-Fi-modulen.
 • Den stora och helt anpassningsbara användargränssnittet gör att MFP: n är intuitiv att använda.
 • Bläddra helt enkelt igenom menyn och välj den funktion du behöver och anpassa skärmen efter dina individuella preferenser.
 • Dual Scan Document Feeder (DSDF) och Double Feed Detection
 • DSDF-alternativet kan hålla upp till 300 original och bearbetar 240 bilder per minut (ipm) genom att skanna båda sidor av sidan i en enda passering.
 • Med tillsatsen av Double Feed Detection kan du se till att inga sidor saknas efter skanning.
Follow med till Toshiba, Canon, Sharp, Xerox, Richo, mfl

Toshiba e-studio och Papercut: En kombination som optimerar utskriftshantering

Utskriftshantering är en viktig del av dagens moderna arbetsplats. Med pappersarbete som fortfarande utgör en stor del av företagsprocesserna är det viktigt att ha en pålitlig utskriftslösning. Toshiba e-studio är en av de mest pålitliga och populära skrivarna på marknaden. Men vad händer när man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut?

Papercut är en av de mest använda programvarorna för utskriftshantering. Programvaran kan installeras på en mängd olika skrivare och gör det möjligt att hantera utskriftsprocessen på ett effektivt sätt. Med Papercut kan du spåra och övervaka utskriftsaktiviteterna, begränsa åtkomsten till utskrift och styra kostnader.

När man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut blir utskriftshantering ännu enklare och mer effektiv. Genom att installera Papercut på Toshiba e-studio får du en mängd fördelar.

Fördelar med att kombinera Toshiba e-studio med Papercut:

 1. Ökad säkerhet: Med Papercut kan du implementera säkerhetsåtgärder som lösenordsskydd och autentisering för att begränsa åtkomsten till utskrifter. Detta minskar risken för att känslig information hamnar i fel händer.
 2. Kostnadsbesparingar: Genom att använda Papercut kan du övervaka och begränsa utskriftsaktiviteter. Detta minskar utskriftskostnaderna och bidrar till att minska pappersförbrukningen.
 3. Enkelhet: Att installera Papercut på Toshiba e-studio är enkelt och kräver ingen större teknisk kunskap. Det finns även många användarvänliga funktioner som gör det enkelt att hantera utskriftsaktiviteterna.
 4. Flexibilitet: Papercut kan anpassas efter dina behov och krav. Du kan välja vilka funktioner du vill använda och anpassa programvaran efter dina specifika arbetsflöden.
 5. Ökad produktivitet: Med Papercut kan du spåra utskriftsaktiviteter och optimera utskriftsprocessen. Detta ökar produktiviteten och minskar tiden som spenderas på att hantera utskriftsproblem.

Genom att kombinera Toshiba e-studio med Papercut kan du optimera din utskriftshantering och göra den mer effektiv. Med ökad säkerhet, kostnadsbesparingar, enkelhet, flexibilitet och ökad produktivitet är det lätt att se varför denna kombination är så populär hos våra kunder.

Toshiba är en välkänd teknologitillverkare som erbjuder ett brett utbud av elektroniska produkter, inklusive bärbara datorer, TV-apparater, hårddiskar, skrivare och mycket mer. Med över 140 års erfarenhet inom branschen har Toshiba etablerat sig som en pålitlig och innovativ ledare inom teknologi.

En av Toshibas specialiteter är att tillverka högkvalitativa multifunktionsprodukter (MFP) och etikettskrivare. Dessa produkter är utformade för att underlätta och förbättra produktiviteten på arbetsplatsen. Med en MFP från Toshiba kan du enkelt skriva ut, skanna, kopiera och faxa dokument, allt från en och samma enhet. Detta minskar inte bara behovet av flera enheter, utan minskar också tiden och ansträngningen som krävs för att hantera dokumenthantering.

Toshibas etikettskrivare erbjuder också en rad funktioner som kan förbättra arbetsflödet och effektiviteten på arbetsplatsen. Dessa skrivare kan skriva ut etiketter med hög hastighet och hög kvalitet, vilket gör dem till en idealisk lösning för företag som behöver skriva ut etiketter i stora mängder. Dessutom är Toshibas etikettskrivare användarvänliga och kan integreras med olika programvarulösningar för att optimera arbetsflödet och minska pappersarbetet.

Toshibas engagemang för att tillverka högkvalitativa och innovativa produkter har gjort dem till en favorit bland både konsumenter och företag över hela världen. Oavsett om du behöver en bärbar dator, en MFP eller en etikettskrivare, kan du vara säker på att Toshiba har den teknologiska expertis och erfarenhet som krävs för att möta dina behov.