Letar du efter en högklassig utskriftslösning som erbjuder enkla arbetsflöden och enkel integration?

Då behöver du inte leta längre än e-STUDIO7516ac-serien från Toshiba. Med den senaste tekniken e-BRIDGE Next kan systemen erbjuda användbara inbyggda lösningar och tredjepartsintegration.För mobilanvändare erbjuder AirPrint och Mopria båda stöd för utskriftsbehoven, medan Wi-Fi Direct förenklar tillgången till multifunktionsmaskinen (MFP). Toshibas exklusiva e-BRIDGE Print & Capture-applikation ger ytterligare utskriftsfunktioner och möjlighet att skanna dokument tillbaka till surfplattor eller smarta telefoner.Eftersom varje företag har olika sätt att lagra och dela data kan färgsystemen utrustas med appar som uppfyller dina individuella krav eller preferenser. Oavsett om du vill ansluta till molntjänster eller lokala applikationer har vi lösningen.

Molnlösningarna inkluderar:

· e-BRIDGE Plus för Box ·· e-BRIDGE Plus för Dropbox· e-BRIDGE Plus för Google Cloud Print· e-BRIDGE Plus för Google Drive· e-BRIDGE Plus för OneDrive· e-BRIDGE Plus för OneDrive for Business2· e-BRIDGE Plus för SharePoint Online2· e-BRIDGE Plus för Exchange Online2

Arbetsflödeslösningarna inkluderar:

· e-BRIDGE Plus för streckkodsskanning· e-BRIDGE Plus för USB-lagring· e-BRIDGE Plus för gröna uppgifterFör att säkerställa att du får en perfekt lösning kan vårt team av utvecklare skapa anpassade appar för dig.Självklart äventyrar inte någon av de avancerade funktionerna i Toshiba e-STUDIO7516ac-serien säkerheten för dina data. Att skydda dina känsliga data är högsta prioritet när Toshiba designar sina produkter.

Toshiba e-studio7516ac är den perfekta lösningen för ditt företags utskriftsbehov. Med sin avancerade teknik och höga kapacitet på upp till 75 sidor per minut kan du vara säker på att ditt arbetsflöde aldrig kommer att stanna upp. Med en upplösning på upp till 2400 x 600 dpi får du dessutom högsta kvalitet på dina utskrifter.Tack vare Toshiba e-studio7516ac:s användarvänliga gränssnitt kan du enkelt anpassa inställningarna för dina utskrifter och spara tid. Utrustad med en mängd smarta funktioner, såsom en inbyggd OCR-motor, kan du enkelt skanna dokument direkt till sökbara PDF-filer eller andra digitala format. Dessutom kan du enkelt skriva ut direkt från din mobiltelefon eller surfplatta med hjälp av Toshiba e-studio7516ac:s mobila utskriftsfunktion.Oavsett om du har ett stort eller litet företag är Toshiba e-studio7516ac en pålitlig och högpresterande multifunktionsskrivare som du kan lita på. Dessutom är den utformad för att vara energieffektiv och miljövänlig, vilket innebär att du kan minska din klimatpåverkan samtidigt som du sparar på dina driftskostnader.

Toshiba Secure HDD:

Toshiba Secure HDD är den ultimata lösningen för att skydda dina viktiga data. Med en självkrypterande teknik och en Common Criteria-certifiering kan du vara säker på att dina data är säkra från obehörig åtkomst. Dessutom ger den extra säkerhetsnivån av kortläsare dig ytterligare skydd för att säkerställa att endast auktoriserade användare har tillgång till dina utskrifter.Tack vare dess flexibilitet kan du anpassa dina säkerhetsfunktioner för att möta dina specifika behov. Toshiba Secure HDD är kompatibel med HCD-PP v1.0, vilket innebär att den uppfyller branschstandarder för datasäkerhet. Med olika kortläsare att välja mellan kan du också välja en som passar dina säkerhetsbehov.Att skydda miljön är också en viktig del av vår och Toshibas företagsfilosofi. Toshiba Secure HDD är utformad för att vara energieffektiv och miljövänlig. Det innebär att du kan skydda både dina data och vår planet samtidigt som du får högsta kvalitet och prestanda från din skrivare.

Så om du vill ha en säker och pålitlig lösning för att skydda dina viktiga data, är Toshiba Secure HDD det perfekta valet för dig.

 

Toshibas molnförberedda och säkra lösningar för det nya hybridarbetsmiljön

I dagens hybridarbetsmiljö är tillgång till information avgörande och måste vara tillgängligt när som helst och var som helst för att upprätthålla maximal produktivitet och effektivitet. Toshiba förstår behovet av säker information och erbjuder molnberedda produkter och lösningar med ett team av experter för att förbättra arbetsflödet och utskriftsfunktionerna.

Toshibas innovativa funktioner och smartare lösningar är utformade för att öka produktiviteten, samtidigt som vi säkerställer informationssäkerheten. Vi har implementerat nya funktioner för att öka produktiviteten med visionen Together Information – att hjälpa människor och organisationer att dela information mer effektivt genom bättre produkter och lösningar. I linje med behoven i den nya normala arbetsmiljön är serien utrustad med funktioner som möjliggör icke-kontakt, icke-ansikte-mot-ansikte och fjärrarbete.

Med de senaste teknologiska framstegen och säkerhetsstandarderna levererar Toshiba skräddarsydda lösningar från början till slut som hjälper dig att smidigt och säkert navigera dagens digitala arbetsplats. Dessutom uppfyller Toshibas multifunktionella utskriftssystem de högsta miljökraven. 

Toners toshiba hp konicaminolta oki brother samsung

Toshibas e-STUDIO7516ac-serie innehåller maskiner som startar med Toshiba e-STUDIO5516AC och sträcker sig till Toshiba e-STUDIO7516AC. Oavsett vilken hastighet du väljer på maskinen får du alltid:

 • Multifunktionella enheter som integrerar och förenklar arbetsflöden samtidigt som de förbättrar effektiviteten.
 • Auto-kalibrering garanterar perfekt bildkvalitet med konsekventa färger och kristallklara linjer från första till sista sidan.
 • Bildåterhämtningsmenyn hjälper inom några minuter genom att ge enkel vägledning (inklusive en film) för kunder.
 • RGB-färgsubstitution ger exakta färger med kontorsprogram så att dokument skrivs ut precis som du vill.
 • Multi Station Print Solution gör det möjligt att skicka utskriftsjobb från din dator och hämta dem från upp till 50 olika MFP-enheter genom autentisering på enheten.
 • Avbryt utskriftsjobb är en ny bekväm funktion för att hoppa över kön för utskrifter med första prioritet.
 • Inbäddad optisk teckenigenkänning (OCR) förenklar skapandet av sökbara PDF: er och redigerbara dokumentformat som Microsoft Word.
 • Skriv ut till USB är bra för att arbeta med dokument på språng, inklusive skapandet av PDF/A-2-filer som är lämpliga för långsiktig arkivering.
 • Förhandsgranska skanning och fax gör det möjligt att granska, rotera och modifiera skannade dokument eller inkommande fax innan du sparar eller skriver ut dem.
 • Enkel anslutning till mobila enheter via AirPrint eller Mopria Print Service.
 • Du kan få tillgång till ännu fler mobila utskrifts- och skanningsfunktioner genom att lägga till den valfria Wi-Fi-modulen.
 • Den stora och helt anpassningsbara användargränssnittet gör att MFP: n är intuitiv att använda.
 • Bläddra helt enkelt igenom menyn och välj den funktion du behöver och anpassa skärmen efter dina individuella preferenser.
 • Dual Scan Document Feeder (DSDF) och Double Feed Detection
 • DSDF-alternativet kan hålla upp till 300 original och bearbetar 240 bilder per minut (ipm) genom att skanna båda sidor av sidan i en enda passering.
 • Med tillsatsen av Double Feed Detection kan du se till att inga sidor saknas efter skanning.
Follow med till Toshiba, Canon, Sharp, Xerox, Richo, mfl

Toshiba e-studio och Papercut: En kombination som optimerar utskriftshantering

Utskriftshantering är en viktig del av dagens moderna arbetsplats. Med pappersarbete som fortfarande utgör en stor del av företagsprocesserna är det viktigt att ha en pålitlig utskriftslösning. Toshiba e-studio är en av de mest pålitliga och populära skrivarna på marknaden. Men vad händer när man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut?

Papercut är en av de mest använda programvarorna för utskriftshantering. Programvaran kan installeras på en mängd olika skrivare och gör det möjligt att hantera utskriftsprocessen på ett effektivt sätt. Med Papercut kan du spåra och övervaka utskriftsaktiviteterna, begränsa åtkomsten till utskrift och styra kostnader.

När man kombinerar Toshiba e-studio med Papercut blir utskriftshantering ännu enklare och mer effektiv. Genom att installera Papercut på Toshiba e-studio får du en mängd fördelar.

Fördelar med att kombinera Toshiba e-studio med Papercut:

 1. Ökad säkerhet: Med Papercut kan du implementera säkerhetsåtgärder som lösenordsskydd och autentisering för att begränsa åtkomsten till utskrifter. Detta minskar risken för att känslig information hamnar i fel händer.
 2. Kostnadsbesparingar: Genom att använda Papercut kan du övervaka och begränsa utskriftsaktiviteter. Detta minskar utskriftskostnaderna och bidrar till att minska pappersförbrukningen.
 3. Enkelhet: Att installera Papercut på Toshiba e-studio är enkelt och kräver ingen större teknisk kunskap. Det finns även många användarvänliga funktioner som gör det enkelt att hantera utskriftsaktiviteterna.
 4. Flexibilitet: Papercut kan anpassas efter dina behov och krav. Du kan välja vilka funktioner du vill använda och anpassa programvaran efter dina specifika arbetsflöden.
 5. Ökad produktivitet: Med Papercut kan du spåra utskriftsaktiviteter och optimera utskriftsprocessen. Detta ökar produktiviteten och minskar tiden som spenderas på att hantera utskriftsproblem.

Genom att kombinera Toshiba e-studio med Papercut kan du optimera din utskriftshantering och göra den mer effektiv. Med ökad säkerhet, kostnadsbesparingar, enkelhet, flexibilitet och ökad produktivitet är det lätt att se varför denna kombination är så populär hos våra kunder.

Toshiba är en välkänd teknologitillverkare som erbjuder ett brett utbud av elektroniska produkter, inklusive bärbara datorer, TV-apparater, hårddiskar, skrivare och mycket mer. Med över 140 års erfarenhet inom branschen har Toshiba etablerat sig som en pålitlig och innovativ ledare inom teknologi.

En av Toshibas specialiteter är att tillverka högkvalitativa multifunktionsprodukter (MFP) och etikettskrivare. Dessa produkter är utformade för att underlätta och förbättra produktiviteten på arbetsplatsen. Med en MFP från Toshiba kan du enkelt skriva ut, skanna, kopiera och faxa dokument, allt från en och samma enhet. Detta minskar inte bara behovet av flera enheter, utan minskar också tiden och ansträngningen som krävs för att hantera dokumenthantering.

Toshibas etikettskrivare erbjuder också en rad funktioner som kan förbättra arbetsflödet och effektiviteten på arbetsplatsen. Dessa skrivare kan skriva ut etiketter med hög hastighet och hög kvalitet, vilket gör dem till en idealisk lösning för företag som behöver skriva ut etiketter i stora mängder. Dessutom är Toshibas etikettskrivare användarvänliga och kan integreras med olika programvarulösningar för att optimera arbetsflödet och minska pappersarbetet.

Toshibas engagemang för att tillverka högkvalitativa och innovativa produkter har gjort dem till en favorit bland både konsumenter och företag över hela världen. Oavsett om du behöver en bärbar dator, en MFP eller en etikettskrivare, kan du vara säker på att Toshiba har den teknologiska expertis och erfarenhet som krävs för att möta dina behov.